Keypads Logam Karet: Apa Dheweke, lan Apa Sing Duwe?

A definisi saka Kayu Logam Kancing Karet

Sato membran panel datar lan keyboard switch-mechanical, keyboard keyboard kubah-nggawa nggawa jejak papan sirkuit siji ing papan tombol karet. Nalika tombol dipencet, ambruk kubah kasebut, sing nyambungake rong treler sirkuit lan ngrampungake sambungan kanggo mlebu karakter kasebut. Keypads iki nggunakake saklar kubah logam utawa dominan sing dibentuk polyurethane, utawa polydomes. Switch kubah logam minangka potongan baja stainless steel sing mbentuk panggunaan umpan balik taktik positif nalika dikompromi. Jinis kubah logam iki umum banget, utamane amarga bisa dipercaya luwih saka 5 yuta siklus. Switch kubah logam bisa dilapisi ing nikel, salaka, utawa emas.

112

Fitur
Bahan: stainless steel, dilapisi nikel
Plating emas kasedhiya
Suhu operasi: -40 ° F nganti + 220 ° F (-40 ° C nganti + 105 ° C)
Suhu panyimpenan: -67 ° F nganti + 257 ° F (-55 ° C nganti + 125 ° C)
Kasedhiya ing: Tube, Cut-Tape, Tape and Reel, lan Digi-Reel

Aplikasi
Papan tombol entheng
ATM
Microwaves
Whitegoods

Mupangate Keypads Dome Getah

Nalika domes sing dibentuk poliuretana luwih murah tinimbang domes logam, domes logam luwih disenengi amarga sworo seru, tinimbang tanggapan "mushy" asring diwenehake dening ambruk polydomes. Pangguna keypad kubah logam getah langsung ngerti yen tumindak kasebut ditampa dening keypad amarga bisa ngrasakake tanggapan saklar kubah logam. Keypad kubah logam karet uga duwe spesifikasi urip sing luwih dhuwur, sing bakal ngenteni biaya sing luwih dhuwur. Industri otomotif utamane milih papan tombol kubah logam karet, amarga domes logam terpadu njamin umur dawa digabung karo haptics sing apik.

Salah sawijining keuntungan utama keypads kubah logam yaiku profil kurang. Apple ngumumake ing awal musim semi 2015 bakal nggunakake saklar kubah stainless steel anyar ing MacBook anyar kanggo nggayuh pemasangan kunci kira-kira 40% luwih tipis tinimbang desain sadurunge. Suis kubah stainless steel sing anyar "ngalami mekanisme kupu-kupu menehi rasa kuat lan umpan balik positif."

Domes metal tactile kita yaiku kontak ngalih cepet manawa, nalika digunakake magepokan karo papan sirkuit dicithak, sirkuit fleksibel, utawa membran, dadi saklar kanthi taktik mbukak. Domes logam taktik dilebokake ing papan sirkuit dicithak kanthi pita pelekat sensitif tekanan utawa bisa dijupuk ing desain kanthong. Ing kahanan sing santai, domes logam tactile mapan ing pinggir njaba jalur utama. Yen ditolak, domes ambruk lan nggawe kontak karo dalan sekunder, saéngga nutup sirkuit. Akeh macem-macem wujud lan pasukan aktuasi sing kasedhiya kanggo cocog karo aplikasi khusus sampeyan. Dheweke bisa digunakake kanggo kontak listrik, unsur tactile, utawa kaloro electrical lan tactile.



BANNER33

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY