JWT WORKSHOP

CARA PRODUK DIBUAT ING JWT?

Bengkel Campuran Silikon

Biasane, iki minangka langkah pertama kita.
Mesin Penggilingan iki digunakake kanggo nyampur macem-macem jinis bahan Silicone gumantung saka kinerja produk sing beda, contone, Werna & kekerasan.Werna apa wae bisa kaya sing dikarepake, Kekerasan saka 20 ~ 80 Shore A gumantung saka kabutuhan sampeyan.

EZ5A0050

JWT Compression Rubber Molding

Molding Vulkanisasi Karet

Workshop ngecor duwe 18 set mesin vulkanisasi ngecor (200-300T).
Iki minangka langkah kritis kanggo ngowahi Bahan Silikon dadi bentuk produk ide.Bisa gawé bagean Komplek & macem-macem wangun gumantung ing drawing klien, ora mung kanggo cetakan Silicone utawa materi Karet, Sampeyan uga bisa gabungke Plastik utawa Metal karo Silicone, desain sembarang bisa.

LSR (Liquid SIlicone Rubber) Molding Machine

Mesin cetakan silikon cair bisa ngasilake produk silikon kanthi tliti dhuwur.Produk bisa dikontrol ing 0.05mm.Bahan silikon saka tong nganti cetakan tanpa campur tangan manungsa kanggo mesthekake kabeh proses produksi ora polusi.
Mesin kasebut bisa ngasilake produk sing digunakake ing industri produk medis, elektronik lan kamar mandi.

EZ5A0050

Bengkel Injeksi Plastik

Bengkel Injeksi Plastik

Cetakan injeksi digunakake kanggo ngasilake produk plastik.
Kita duwe 10 set mesin cetak Injeksi kanthi sistem pakan otomatis & lengen mekanik, bisa nyedhiyakake bahan & njupuk produk rampung kanthi otomatis.Model mesin saka 90T nganti 330T.

Bengkel Penyemprotan Otomatis

Bengkel lukisan semprotan Kamar sing resik.
Sawise disemprot, produk kasebut bakal dadi garis IR 18m langsung kanggo manggang, sawise produk kasebut dadi produk rampung.

EZ5A0050

Bengkel etsa laser ing JWT

Bengkel Laser Etching

Printing layar minangka teknik nyetak ing ngendi bolong digunakake kanggo nransfer tinta menyang substrat, kajaba ing wilayah sing ora bisa ditembus tinta kanthi stensil sing ngalangi.A agul-agul utawa squeegee dipindhah tengen layar kanggo isi apertures bolong mbukak karo tinta, lan stroke mbalikke banjur nyebabake layar tutul substrat momentarily bebarengan baris kontak.

Bengkel Screen Printing

Wigati dimangerteni manawa papan tombol karet silikon asring diukir laser kanggo nambah efek lampu latar.Kanthi etsa laser, laser kanthi daya dhuwur digunakake kanggo nyawiji lan mbusak cat saka wilayah tartamtu ing lapisan ndhuwur.Sawise cat dibusak, lampu latar bakal madhangi keypad ing wilayah kasebut.

Printing layar
Pengujian & ukuran ukuran

Lab Pengujian

Tes minangka faktor kunci kanggo mesthekake produk kita ana ing spesifikasi & nyukupi syarat klien, kita bakal nguji bahan mentah, produk cetakan pertama, produk tengah lan proses akhir sajrone IQC, IPQC, OQC.

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita