KANGGO JWT

CARA PRODUK KANGGO DI JWT?

Sampeyan duwe ide, lan kita duwe tim profesional kanggo mbantu ide sampeyan dadi conto fisik, Kepiye? Kajaba mesin, sing paling penting yaiku mesin. Aku kepengin njupuk sampeyan ing mburi ngunjungi bengkel kita siji, ayo!

Bengkel Nyampur Silikon

Biasane, iki minangka langkah pertama,
Mesin Milling iki digunakake kanggo nyampur macem-macem jinis bahan Silicone gumantung karo macem-macem kinerja produk, kayata Colours & Hardness. Werna warna bisa kaya sing dikarepake, atose saka 20 ~ 80 Shore A gumantung karo syarat sampeyan.

EZ5A0050

Pembentukan Vulcanisasi Karet

Bengkel ngecor duwe 18 mesin mesin ngecor vulkanisasi (200-300T).
Iki minangka langkah sing kritis banget kanggo mbentuk Material Silicone dadi produk ide. Bisa ngasilake bagian sing kompleks & macem-macem gumantung saka gambar klien, ora mung kanggo ngeculake materi Silicone utawa Karet, Sampeyan uga bisa nggabungake Plastik utawa Logam karo Silicone, desain apa wae bisa.

JWT Compression Rubber Molding

Mesin Pengukuran LSR (Cairan SIlicone)

Mesin ngecor silikon cair bisa ngasilake produk silikon tliti sing dhuwur. Produk bisa dikontrol ing 0,05mm. Bahan silikon saka tong menyang cetakan tanpa campur tangan manungsa kanggo mesthekake proses produksi kabeh bebas polusi.
Mesin kasebut bisa ngasilake produk sing digunakake ing industri produk medis, elektronik lan kamar mandi.

EZ5A0050

Bengkel Injeksi Plastik

Pengacuan injeksi digunakake kanggo ngasilake produk plastik.
Kita duwe 10 mesin mesin injeksi injeksi kanthi sistem pemakanan otomatis & lengen mekanik, bisa nyedhiyakake bahan & produk kanthi otomatis rampung. Model mesin saka 90T nganti 330T.

Plastic Injection Workshop

Bengkel nyemprot otomatis

Bengkel lukisan semprotan Kamar ngresiki.
Sawise disemprot, produk bakal dadi garis 18m IR langsung kanggo manggang, sawise produk wis rampung.

EZ5A0050

Bengkel Lasching Etching

Percetakan layar minangka teknik percetakan sing bolong digunakake kanggo mindhah tinta menyang landasan, kajaba ing wilayah sing ora bisa dicet karo tinta kanthi stencil sing diblokir. Blade utawa squeegee dipindhah ing layar kanggo ngisi bukaan bolong terbuka kanthi tinta, lan stroke mbalikke banjur nyebabake layar nutul ing landhesan sadawane garis kontak. 

Laser etching workshop in JWT

Lokakarya Percetakan layar

Penting kanggo elinga yen keypads karet silikon asring laser dicocogake kanggo nambah efek ing latar mburi. Kanthi etching laser, laser sing nganggo tenaga dhuwur digunakake kanggo selektif cair lan mbusak cat saka wilayah tartamtu ing lapisan ndhuwur. Sawise cat dicopot, latar mburi bakal madhangi keypad ing wilayah kasebut.

Screen printing

Lab Lab

Tes minangka faktor utama kanggo mesthekake yen produk wis ana ing spesifikasi & memenuhi syarat klien, kita bakal nyoba bahan mentah, produk cetak pertama, produk tengah-tengah & proses pungkasan nalika IQC, IPQC, OQC.

Testing & measure size

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY