medis

Kaya karo industri liyane, produsen produk medis tansah ngupaya nyuda biaya, nambah kualitas produk lan ngluwihi kinerja umur, utamane ing babagan pemilihan bahan lan proses manufaktur.

Silicone ing medis

Karet silikon nduweni biokompatibilitas sing apik, reaksi cilik kanggo awak, kinerja stabil, koagulasi getih sing kurang, lan bisa diproses dadi macem-macem wujud produk, Iki minangka bahan sing paling akeh digunakake ing obat saiki.

Apa kita kurban?

Ana akeh peralatan, instruments, Penyetor, kudu nggunakake bagean karet silikon, JWTRubber nawakake aman lan gedhe workmanship bagean silikon kanggo Medical.

medis (1)
medis (2)
medis (3)
medis (4)

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita