Apa Laser Etching?

Penting kanggo diwenehi tandha manawa keypads karet silikon asring ditetepake laser kanggo nambah efek backlighting. Kanthi etching laser, laser sing nganggo tenaga dhuwur digunakake kanggo selektif cair lan mbusak cat saka wilayah tartamtu ing lapisan ndhuwur. Sawise cat dicopot, latar mburi bakal madhangi keypad ing wilayah kasebut.
Nanging etching laser mung bisa digunakake, yen tombol getah silikon duwe latar mburi. Tanpa ngalamun, wilayah utawa wilayah laser sing ora kena dipadhangi. Ora kabeh keypads karet silikon kanthi lampu latar sing laser, nanging kabeh utawa paling gedhe keypads karet silikon laser menehi fitur backlighting.

Dadi, apa mupangate (yen ana) sing menehi laser etching? Kanggo wiwitan, asring digunakake kanggo ngasilake efek latar mburi sing luwih kuwat kanthi mung nggawa legenda. Efek iki bisa saya tambah kanthi nggabungake etching laser kanthi cahya lampu diod (LED), nyebabake macem-macem skema warna sing apik.

JWT Workshop (29)

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY