Kompresi Karet Kompresi

Cara ngecor iki asring diwiwiti karo bahan ngecor sing diselehake menyang rongga cetakan. Tekanan ditrapake kanthi pasukan ndhuwur kanggo nutupi materi ing rongga sing digawe panas, sing miwiti proses ngobati. Sawise ditambani, jamur dicopot nganggo pin ejector, utawa liwat ekstraksi manual lan trimming flash.

Kompresi kompresi minangka teknik sing populer kanggo gasket, segel, lan grommet, nanging ora mung pilihan kanggo kabeh proses pemodelan, kita uga duwe MSR (Liquid Silicone).

Compression molding workshop in JWT

Keuntungan Wangun Kompresi

Variasi Kandhel Tembok: Teknik iki ngidini keragaman ing kekandelan tembok. Umumé, desain bisa beda-beda antara 1,3 mm nganti inci.
Desain lancar: Bagean sing seragam digawe tanpa garis utawa aliran rajut. Gaskets minangka conto sing apik babagan cara ngeculake kompresi kanggo bagean kohesi. Sisih kasebut disingkirake kanthi permukaan lumayan apik.
Dhuwit murah: Minangka jamur tekanan rendah, produksi macem-macem rongga ditindakake kanthi biaya sing luwih murah.
Pilihan Bahan liyane: Nglereni kompresi cocog kanggo bahan fleksibel, amarga bagean bisa tetep pliable sawise proses ngobati. Kajaba iku, termos kasedhiya kanggo nggawe macem-macem rongga, sing mbukak akeh pilihan nalika entuk wektu kanggo milih bahan ngecor. Bahan sing umum digunakake kalebu silikon, karet alami, lan EPDM.
Apik kanggo Manufaktur volume Dhuwur: Sanajan teknik iki duwe wektu siklus luwih suwe, yaiku jamur tekanan rendah, tegese murah banget ngasilake macem-macem rongga tanpa biaya alat.

Kekurangan Kompresi Kompresi

Wektu Siklus sing luwih alon: Wektu sing dibutuhake kanggo miwiti lan mbaleni urutan operasi ing antarane 1-6 menit kanggo cet komprèsi; wektu siklus sing luwih alon tinimbang cetakan injeksi.
Produktivitas suda: Yen kerlip (resin sing uwal antarane rong bagian) kudu dicekel kanthi manual, saéngga kaleksanan produktivitas. Kajaba iku, sampeyan ora bisa mbalekake materi sing berlebihan iki, sing luwih akeh nggawe sampah.
Investasi Modal Dhuwur Manungsa: Kaya sing wis dingerteni sadurunge, lampu kilat dicopot kanthi manual ing cetakan komprèsi, sing ngasilake biaya tenaga kerja sing luwih dhuwur.
Bagéan Sederhana: Teknik iki paling dilindhungi kanggo bagean sing ora rumit.

Bahan
JWT Karet cetakan karet alami lan karet sintetis sing kalebu:

  • Butil
  • Senyawa Colored
  • EPDM
  • Karet Alam
  • Neoprene
  • Nitrile
  • SBR
  • Viton ™
  • Wangun Serat

Sertifikat Perusahaan Pabrik Karet ;

Dikonfirmasi kanggo ISO9001 & ISO14001, kita khusus kanggo ngasilake produk kanthi cetakan karet khusus kanthi kualitas lan bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngerti lan njamin kabutuhan proyek sampeyan puas. Hubungi JWT kanggo pitulung karo pangembangan produk karet. JWT minangka supplier utama layanan ngecor karet, cetakan kompresi.

Staff teknis sing terkenal bakal ngewangi sampeyan babagan pangembangan produk lan desain. Pengalaman ngecor karet JWT'S njamin kita bisa nemoni spesifikasi sing tepat. Kita nggarap sampeyan kabeh langkah proses kanggo njamin kualitas lan bahan sing wis ditemtokake. Hubungi anggota staf teknis ing xxx utawa KLIK SINI kanggo ngirim informasi.

Jinis Produk Karet sing Pabrik

Produsen Bagean Karet
Pabrik Gasket Karet
Pabrik Grommet Karet
Roller Bersalut Karet
Produsèn Karet ing Pabrik Logam
Bagéan karet ing pesawat
Pengganti feed karet
Pabrik Komponen Karet
Produk Karet Medis
EPDM Moulding
Pads Karet Custom
EVA Mekan karet
Dompokan Karet Dompokan
Wangun Grommet Karet
Produk Karet Adat Densitas Tinggi
Pabrik Produk Karet Cilik
Produsen Grommet USA
Produsen Gunung anti-Vibrasi
Covers Karet Karet
Dibentuk Getah Karet
Produsen Bagean Karet Custom
Blok karet

Produsen Karet Disc
Bagean Karet
Produk Karet Terapi
Pabrik Garan Ngalahake
Roller Karet Custom
Pabrik Karet Tangan
Bumpers Karet Custom
Bagéan karet Custom
Segel Karet Gunakake
Gerbang Karet lan Segel Karet
Roda Pulley Karet
Produk Karet EPDM
Bagéan karet EPDM
Produsen Produk Karet
Kaki karet
Silinder Karet Solid
Magnet Bersalut Karet
Produsen Gasket Watertight
Produsen Produk Karet
Wangun Karet Digawe
Genggaman Grosir karet
Roller karet

Silinder Karet
Hinges karet
Bagéan karet baja
Coklat Karet Ireng
Pengecatan karet industri
Produsen Grommet Karet
Gaskets Custom
Komponen karet
Base Karet
Grommet karet Custom
Karet Banturan Pengembangan
EPDM Gasket
Roller Karet Custom
Bumbers Karet Dibentuk
L Karet Dibentuk
Gaskets karet cetakan
Utas Karet
Katerangan karet sing dicithak
Cone Karet Cone
Bagean Karet Digulung kanthi Cepet
Bagean Karet Digawe Gedhe
Boots Karet Digawe kanggo Silinder

Produk Bersalut Karet
Lengan karet
Produk Karet Digawe Logam
Rod Cukur Karet
Pabrik Karet Stop
Roda Karet Custom
Produk Karet Precision
Karet menyang Moulding Metal
Gambar Karet
Neoprene Molder
Mould Neoprene
Produsen Gasket EPDM
Gunung Karet
V Gets Getah Karet
Bollards Karet
Mesin Mesin Karet Custom
U Mbukak Karet Grommet
Gerbang Getaran Kanggo Logam
Boots Karet Otomotif
Proses sing Luwih Apik tinimbang Pengambilan Induksi Karet Kanggo Logam
Wangun Karet Shore A40
Wangun Gasket sing dicithak
Karet Digawe menyang Ikatan Logam

Video & Foto Pangolahan Ngolah

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY