Tim JWT'S

NGANGGO ING NGANGGO ING skenario STAFFS EXTRAORDINARY.

Tim R&D Inti JWT'S

Sampeyan duwe ide, lan kita duwe tim profesional kanggo mbantu ide sampeyan dadi conto fisik, Kepiye? Ketemu anggota R&D Tim inti kita ing kene;

Chen Rujun - Teknik

Chen Yong - Produksi

Dong BaoRong - Spraying

Dong BaoRong - Nyemprotake

Le ZhiFeng - Kualitas

Ge ShiYong - Qaulity

Zhou Jia - Teknik

KAWASAKI KAWIN

Gawe kasunyatan sampeyan, hormatake panjalukmu lan wenehi ide sing apik kanggo referensi sampeyan.

KANGGO PESEN

10 taun minangka 1 dina, ngetrapake tugas, penuh semangat kanggo ngrampungake tantangan.

GAMPANG GAMPANG

Wong sing kerja ing JWT pancen Apik lan Maha Agung, Tansah nyelehake para pelanggan luwih dhisik lan dadi mandhiri sing luwih apik.

Wong sing nyambut gawe dadi wong sing paling apik lan Sing Apik.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?