JAWA TENGAH JWT

Kita minangka pemasok konco Fortune 500 perusahaan ing saindenging jagad.

JWT minangka merek utama sing duwe spesialisasi ing Customic Silicone, Getah, lan Plastik, kanthi kualitas kelas paling apik, teknologi inovatif, lan pengalaman sing ramah pangguna. Minangka salah sawijining panyedhiya paling apik ing luwih saka 30 negara lan wilayah, JWT wis entuk reputasi apik saka pasar domestik & internasional.

Apa sing Mbukak sajrone 10 taun kepungkur? Apa sing dadi JWT tekan dina iki?

Versi: Kanggo dadi Penyedia Solution Silicone Parts sing misuwur ing jagad

Misi: Kita ngganti donya kanthi ngasilake saben bagean Silicone saben wektu

Nilai inti: Ndhukung merek & reputasi klien, supaya jagad dadi papan sing luwih apik

Vision, Mission, Value
Garis Sejarah
  • 2020
    Terus Tetanduran
  • 2019
    Garis Produksi Anyar
  • 2018
    Dhuwit regane $ 20 yuta dolar
  • 2017
    Kerjo bareng karo Lenovo
  • 2016
    Dhuwit regane $ 10 yuta dolar
  • 2015
    Kerjo bareng karo SONY
  • Taun 2014
    Pindhah menyang Pabrik Brand-New
    Bisa nganggo SIMENS
  • 2013
    Kerjo bareng karo TCL, Harman International
  • 2012
    Baris produksi LSR sing dikembangake dhewe
  • 2010
    JWT diadegake
CTA TENTANG JWT