Bagean siji - Pambuka Perusahaan

Xiamen Jin Weitai (JWT) Karet & Plastik Co, Ltd

JWT Pabrik Karet & Plastik

Bagian Loro - Proses Produksi

Nyampur Silicone

Nyampurake silikon kanggo ngecor karet

Campuran karet silikon Sadurunge Nglereni -White

Panyebaran vulcanisasi

Panyebaran Vlucanisasi kanggo produk karet Slilicone nganggo logam ing njero, Loro kaping mbentuk

Proses Pengilangan Karet Gasket_Jin Weitai Karet & Plastik Co, Ltd

Pinting layar sutra

Percetakan layar kanggo Keypad Silicone Custom

Plasma - Proses Discharge

Perawatan Corona Plasma kanggo Kaki Karet Silicone Adat

Pangobatan korona saka Bagean silikon

Pengurangan korona kanggo Produk Karet silikon sadurunge Pu cating_JWT Karet

Etching laser

Lasching etching kanggo Keypad Silicone Custom

3Magambar Mesin

Mesin pelekat semi-otomatis kanggo produk karet silikon ing pabrik JWT

Numbuk

Bagean silikon - Proses Alat Die Progresif

Tes Product

Tes Abrasi kertas kanggo Produk Silikon

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY