Bagean Kapisan - Pambuka Perusahaan

Bagean Loro - Proses Produksi

Campuran Silikon

Cetakan Karet Kompresi

Silicone Molding Cairan

nyemprotake

Silk-Screen Printing

Adhesive backing

Laser Etching

Ngilangi Burrs

Punching

QC

Part 3 - Packing kanggo pengiriman

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita