Percetakan layar minangka teknik percetakan sing bolong digunakake kanggo mindhah tinta menyang landasan, kajaba ing wilayah sing ora bisa dicet karo tinta kanthi stencil sing diblokir. Blade utawa squeegee dipindhah ing layar kanggo ngisi bukaan bolong terbuka kanthi tinta, lan stroke mbalikke banjur nyebabake layar nutul ing landhesan sadawane garis kontak. Iki nyebabake tinta udan landasan ing landasan lan ditarik saka apes bolong amarga layar mundur sawise glathi. Siji warna dicithak sekaligus, mula pirang-pirang layar bisa digunakake kanggo ngasilake gambar utawa desain warna.

Screen printing

Babagan percetakan Silkscreen
Percetakan layar sutera minangka cara sing paling disenengi kanggo ngasilake legenda lan karakter tahan karet bermutu kanthi kualitas tinggi ing keypads karet silikon. Kanthi bahan karet silikon, referensi Pantone digunakake kanggo entuk spesifikasi warna sing tepat, lan keyboard bisa dicithak nganggo warna utawa pirang-pirang warna colours.Setel set utawa karakter khusus lan legenda bisa uga digabung menyang desain keypad, lan percetakan malik / kuwalik uga dadi pilihan.

Babagan Pencet Pad
Ing percetakan pad, permukaan piring cetak ngemot gambar ulang sing kudu dicithak. Squeegee mekso tinta menyang gambar sing dicaring banjur mbusak tinta keluwihan. Ing wektu sing padha, pad karet silikon pindhah saka bahan supaya dicithak menyang piring percetakan. Pad kasebut diturunake ing piring percetakan, saéngga milih gambar supaya bisa dicithak. Iki tegese cetakan pad minangka proses ora langsung. Pad kasebut banjur angkat lan bali menyang materi sing digunakake kanggo dicithak.

 

 

Kesabaran
Toleransi nyetak ing keyboard yaiku +/- 0.3mm
Nalika nyithak area keytop lengkap ngidini 0.5mm ing pojok kanggo toleransi nyithak

Informasi dibutuhake
warna sing dibutuhake kanggo dicithak
pola kanggo dicithak
ketik lan ukuran
posisi percetakan

Cetakan Pad minangka proses percetakan sing bisa mindhah gambar 2-D menyang obyek 3-D. Iki dileksanakake kanthi nggunakake proses percetakan offset sing ora langsung sing melu gambar sing ditransfer saka klise liwat pad silikon menyang landasan.

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY