Printing (Layar & Pad)

Pencetakan layar sutra minangka cara sing disenengi kanggo ngasilake legenda lan karakter tahan lama sing berkualitas ing papan tombol karet silikon.Kaya karo bahan karet silikon, referensi Pantone digunakake kanggo entuk spesifikasi warna sing tepat, lan keytops bisa dicithak nganggo werna siji utawa multi-warna.

Kaluwihan

Daya adaptasi sing kuwat

Wide sawetara aplikasi

Perspektif sing kuwat

Stabilitas cahya sing kuwat

Kekuwatan tutup sing kuwat

Ora winates dening ukuran lan
wangun saka substrat

Telpon-Peralatan
Remote-Control-1
Toy-Produk

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita