Piranti ujung komunikasi

Produk lan Solusi Telekomunikasi

Telekomunikasi mesthi dadi bagean penting ing urip kita wiwit telegraf diciptakake ing taun 1800-an. Wiwitane, diwiwiti minangka jinis komunikasi jarak jauh. Nggunakake telegraf bisa uga ngirim pesen menyang wong sing adoh banget, lan luwih cepet tekan layang. Wiwit wiwit pangembangan telekomunikasi kasebut tuwuh akeh, lan tujuane saiki luwih gedhe lan penting ing urip saben dinane.

Apa Telekomunikasi?

Ing istilah sing paling umum, telekomunikasi tegese data, swara, teks, video, lan gambar kanthi jarak dawa. Komunikasi Sejatine yaiku teknologi lan ilmu komunikasi karo bantuan radio, telepon, televisi, lan liwat jaringan komputer. Solusi komunikasi yaiku layanan, produk, utawa gabungan saka rong perusahaan sing ditawakake kanggo para pelanggan supaya bisa mbantu nggunakake telekomunikasi kanthi sukses. Solusi telekomunikasi sing paling apik digawe kanggo pelanggan bisnis tinimbang pangguna individu utawa omah, sanajan kabeh wong bisa nggunakake.

 

Piranti Dndpoint Telekomunikasi

Telpon

Telpon tanpa kord

STP (nyetel kothak ndhuwur)

Router

Broadband

Komputer

We Supply Keypad Getah Silikon & Bagéan kanggo merek piranti titik akhir. Kayata Gigaset, Yealink, Grandstream, Vtech IP, VOIP, SIP, Telpon DECT etc.

voi_kat_banner_gigasetpro
Full-Series-Banner
kat_banner_grandstream-grp
Residential Phones
Commercial Phones

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY