Piranti titik telekomunikasi

Telekomunikasi

Telekomunikasi mesthi dadi bagean penting ing urip kita wiwit telegraf ditemokake ing taun 1800-an. Wiwit perkembangan telekomunikasi tuwuh akeh, lan tujuane saiki luwih gedhe lan luwih penting ing saben dinten.

Napa kita nggunakake bagean silikon ing piranti endpoint komunikasi

Karet silikon minangka salah sawijining pilihan kanggo aplikasi sing ana gandhengane karo faktor lingkungan.
Tahan suhu, isolasi saka listrik lan kemampuan ngusir banyu nggawe karet silikon dadi bahan serbaguna. Amarga kaluwihan kasebut, JWTRubber nyedhiyakake bagean silikon kanggo piranti endpoint komunikasi

 

Apa layanan kanggo?

Telpon

Telpon tanpa kabel

STP (atur kothak ndhuwur)

Router

Broadband

Komputer

Mitra kita

Mitra Kita

Kita Wis Nggawe Hubungan Kerja Sama Jangka Panjang Kanthi Merek Terkenal Internasional
  • pa01
  • pa02
  • pa03
  • pa04
  • pa05
  • TCL Logo
  • 5
  • 6
  • 8
  • Huawei
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • Alibaba