Sampeyan wis nemokake mitra manufaktur RIGHT Silicone.

HTV Silicone

HTV Silicone tegese suhu getah silikon vulkanisasi, uga diarani silikon padat (HCR).

Slogan Mlaku ing kene

HTV Silicone digunakake ing pers koran kompresi. Bahan karet silikon khusus dipilih adhedhasar panggunaan sing dikarepake, cuaca kudu tahan geni, lenga utawa tahan panas. Kualitas panganan lan medis duwe persetujuan FDA lan BFR.

Silikon HTV wis digunakake digunakake kanggo ngganti produk petrokimia ing kabeh industri kalebu aeroangkasa, industri munitions, mobil, bahan kimia sing apik, konstruksi, listrik lan elektronik, pangolahan panganan, teknik mekanik, medis lan farmasi, kosmetik, peralatan omah, film kertas, baterei surya , lan konduktor semi. Bubar, skop aplikasi silikon wis luwih cepet.

Slogan Mlaku ing kene

Gosip silikon ditondoi kanthi sifat kaya ing ngisor iki:
Keluwesan suhu rendah lan resistensi suhu dhuwur
pesawat komprèsi sing apik
tahan dhuwur kanggo bahan kimia lan pengaruh lingkungan
permukaan banyu-repellent
transparansi sing dhuwur, meh ora ana watesan ing pigmen
properti mekanik sing apik
Rintangan geni sing apik, produk pembakaran ora beracun yen kobongan
rasa netral lan ambu ora enak
gampang diproses
bisa diatur saka insulasi listrik menyang semikonduktor
resistensi radiasi sing apik

Aplikasi

Ringkesan sifat paling penting

Karet silikon HTV digunakake ing macem-macem aplikasi ing kabeh jinis industri:
Otomotif lan aeroangkasa
Teknik listrik
Kabar pengiriman lan distribusi (T&D)
Konstruksi
Teknik mekanikal lan tanduran
Barang konsumen lan industri panganan
Perawatan kesehatan lan teknologi medis
Silikon padhet (HTV) intine sacara fisiologis lan bisa digunakake sacara universal. "Solid" ternyata tegese banget elastis - silikon padat minangka komponen komponen silicone caoutchouc sing siji otomatis. Iki diwenehake ing bales, blok utawa jalur lan nduweni sifat materi sing apik.
Silikon HTV Solid kaya gambar ing ngisor iki, biasane 20kg saben potongan
Cetha lan transparan, kita bisa ngaktifake warna kanthi nambah pigmen warna.


Shore: kekerasan ing antarane 20 nganti 80
Maneka warna kasedhiya,
Rintangan suhu: jangka panjang (kabeh umur urip) ing kisaran saka -50 ° C nganti 180 ° C lan interval sing cendhak 300 ° C (gumantung saka materi: sawetara jam).
Keluwesan suhu sing dhuwur, silikon padat tetep lentur sanajan suhu beda banget
Tingkat dhuwur extensibilitas (nganti 1000%)
Rintangan luh sing dhuwur lan regane komprèsi sing dhuwur
Ketahanan ozon lan UV sing apik sing nerjemahake menyang sifat cuaca sing apik lan resistensi tuwa
Kerobakan rendah, titik lampu kilat ing 750 ° C
Ora ono gunane lan netral ing rasa: amarga jinis-jinis silikon tambahan sing disedhiyakake dening starlim // sterner material ora ana lan ora netral.
Properti di-listrik sing apik
Jenis silikon transparansi sing dhuwur, kayata transparan kaca, nanging kabeh nduweni silikon

Galeri Produk

HTV-silicone1
HTV-silicone

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY