Syarat

Kanthi ngakses situs web ing https://www.jwtrubber.com, sampeyan setuju kanggo tundhuk karo syarat layanan iki, kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, lan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo netepi hukum lokal sing ditrapake.Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat kasebut, sampeyan dilarang nggunakake utawa ngakses situs iki.Materi sing ana ing situs web iki dilindhungi dening hukum hak cipta lan merek dagang sing ditrapake.

Gunakake Lisensi

a.Idin diwenehake kanggo ndownload sementara siji salinan materi (informasi utawa piranti lunak) ing situs web JWT mung kanggo ndeleng sementara non-komersial.Iki minangka pawiyatan lisensi, dudu transfer judhul, lan miturut lisensi iki sampeyan ora bisa:

i.ngowahi utawa nyalin materi;
ii.nggunakake bahan kanggo maksud komersial, utawa kanggo tampilan umum (komersial utawa non-komersial);
iii.nyoba dekompilasi utawa mbalikke piranti lunak sing ana ing situs web JWT;
iv.mbusak hak cipta utawa notasi kepemilikan liyane saka materi;
v.nransfer materi menyang wong liya utawa "mirror" materi ing server liyane.

b.Lisensi iki bakal mandheg kanthi otomatis yen sampeyan nglanggar larangan kasebut lan bisa dipungkasi dening JWT sawayah-wayah.Sawise mungkasi ndeleng materi kasebut utawa sawise mungkasi lisensi iki, sampeyan kudu nyirnakake materi sing diundhuh sing ana ing format elektronik utawa dicithak.

Penafian

a.Materi ing situs web JWT diwenehake kanthi basis 'as is'.JWT ora menehi jaminan, ditulis utawa diwenehake, lan kanthi iki mbantah lan nolak kabeh jaminan liyane kalebu, tanpa watesan, jaminan utawa kondisi sing bisa didol, cocog kanggo tujuan tartamtu, utawa ora nglanggar properti intelektual utawa nglanggar hak liyane.
b.Salajengipun, JWT ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan akurasi, kemungkinan asil, utawa linuwih panggunaan materi ing situs web utawa sing ana gandhengane karo materi kasebut utawa ing situs apa wae sing ana gandhengane karo situs iki.

Watesan

Ing acara apa wae JWT utawa panyedhiya ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae (kalebu, tanpa watesan, kerusakan amarga kelangan data utawa bathi, utawa amarga gangguan bisnis) amarga panggunaan utawa ora bisa nggunakake materi ing situs web JWT, sanajan JWT utawa wakil resmi JWT wis dilaporake kanthi lisan utawa tulisan babagan kemungkinan karusakan kasebut.Amarga sawetara yuridiksi ora ngidini watesan babagan jaminan sing diwenehake, utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insidental, watesan kasebut bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

Akurasi bahan

Materi sing katon ing situs web JWT bisa uga kalebu kesalahan teknis, tipografi, utawa fotografi.JWT ora njamin manawa materi ing situs web kasebut akurat, lengkap utawa saiki.JWT bisa ngganti materi sing ana ing situs web kasebut kapan wae tanpa kabar.Nanging JWT ora nggawe prasetya kanggo nganyari materi.

Pranala

JWT durung nliti kabeh situs sing disambung menyang situs web lan ora tanggung jawab kanggo isi situs sing disambung kasebut.Gawan pranala apa wae ora nuduhake dhukungan saka JWT situs kasebut.Panganggone situs web apa wae sing disambung kuwi tanggung jawabe pangguna.

Modifikasi

JWT bisa uga ngowahi syarat layanan iki kanggo situs web kasebut kapan wae tanpa kabar.Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju bakal kaiket karo versi saiki saka syarat layanan kasebut.

Hukum Panguwasa

Syarat lan katemtuan iki diatur lan ditafsirake miturut hukum China lan sampeyan ora bisa dibatalake menyang yurisdiksi eksklusif pengadilan ing Negara utawa lokasi kasebut.

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita