Privasi sampeyan penting kanggo kita.Kabijakan JWT kanggo ngurmati privasi sampeyan babagan informasi apa wae sing bisa diklumpukake saka sampeyan ing situs web, https://www.jwtrubber.com, lan situs liyane sing diduweni lan dioperasikake.

Kita mung njaluk informasi pribadhi nalika kita pancene mbutuhake kanggo nyedhiyani layanan kanggo sampeyan.Kita ngumpulake kanthi cara sing adil lan sah, kanthi kawruh lan idin sampeyan.Kita uga ngandhani apa sebabe kita nglumpukake lan kepiye cara digunakake.

Kita mung nyimpen informasi sing diklumpukake anggere perlu kanggo nyedhiyakake layanan sing dijaluk.Data apa sing disimpen, kita bakal nglindhungi kanthi cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nyegah mundhut lan nyolong, uga akses, pambocoran, nyalin, nggunakake utawa modifikasi sing ora sah.

Kita ora nuduhake informasi identifikasi pribadi menyang publik utawa karo pihak katelu, kajaba yen diwajibake dening hukum.

Situs web kita bisa uga nyambung menyang situs eksternal sing ora dioperasikake.Wigati dimangerteni manawa kita ora duwe kontrol babagan konten lan praktik situs kasebut, lan ora bisa nampa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kabijakan privasi.

Sampeyan bebas nolak panjaluk kita kanggo informasi pribadhi, kanthi pangerten manawa kita ora bisa menehi sawetara layanan sing dikarepake.

Sampeyan terus nggunakake situs web kita bakal dianggep minangka nrima praktik kita babagan privasi lan informasi pribadhi.Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara nangani data pangguna lan informasi pribadhi, hubungi kita.

Kabijakan iki efektif wiwit 1 Agustus 2021.

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita