Kapabilitas gedhe

Pabrik Modern

Total investasi ing JWT luwih saka 10 yuta (RMB).Kanthi area tanduran 6500 meter persegi, ana luwih saka 100 karyawan ing struktur organisasi sing efisien.

Tim senior

Tim teknik & produksi profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun kanggo nggawe ide sampeyan dadi kasunyatan.

Line Produksi Lengkap

JWT duwe lini Produksi lengkap, kayata ngecor Vulkanisasi, injeksi Plastik, Penyemprotan, Laser etsa, percetakan Sutra, adesif lan bengkel pengepakan.

KALUBÈRAN ODM & OEM Pengalaman

JWT wis fokus ing manufaktur produk silikon OEM & ODM wiwit 2007 sing wis akeh pengalaman OEM & ODM saka kerjasama karo akeh merek misuwur, kaya Gigaset, Foxconn, TCL, Harman Kardon, Sony etc.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol kualitas

JWT nduweni sistem kontrol kualitas lengkap, kayata IQC-IPQC-FQC-OQC.

Sistem Manajemen Mutu

JWT ngetrapake ISO9001-2008 & ISO14001, Kabeh produk bisa nggayuh standar SGS, ROHS, FDA, REACH.

Layanan Pertimbangan

Layanan Pengiriman

Miturut rencana produksi sampeyan, aturake pengiriman kanthi tepat wektu, priksa manawa barang kasebut teka ing tujuan sing wis ditemtokake ing ETA sing wis ditemtokake.

Visualisasi Produksi & Resepsi Kunjungan Pabrik

Kita bisa nyadari visualisasi produksi kanthi nelpon video utawa ngirim video menyang sampeyan.Uga, welcome banget kanggo ngunjungi pabrik kita.