Karet Silicone LSR Cairan

LSR minangka gelar karet silikon loro-partai sing bisa disuntik ing mesin kanthi otomatis tanpa perlu diproses sekunder. Biasane pengambilan platinum lan vulkanis ing panas lan tekanan. Minangka aturan, komponen A ngemot katalis platinum, dene komponen B kasusun saka crosslinker. Dheweke cocog kanggo manufaktur kanthi volume gedhe lan mbantu mbantu ngilangi biaya unit.

Karet silikon Cairan kanthi set komprèsi sing sithik, siklus tamba cepet, stabilitas lan kemampuan kanggo nolak suhu panas lan adhem sing cocog banget kanggo produksi bagean ing endi kualitas sing penting. Boten kados paling elastomer termoplastik, LSR tetep fleksibel lan lentur nganti -60o C lan nahan properti nganti 200o C. Kajaba saka kualitas kasebut, macem-macem kekerasan lan warna, elastomer silikon wis dadi bahan sing dipilih kanggo terus-terusan nambah akeh aplikasi.

Aplikasi khas kanggo karet silikon cairan yaiku produk sing mbutuhake tliti dhuwur kayata segel, membran sealing, konektor listrik, konektor multi-pin, produk bayi ing endi permukaan sing diarepake, kayata puting botol, aplikasi medis uga barang-barang pawon kayata baking panci, spatulas, lsp.

Formulir Pangiriman

Komponen A lan B diwenehake ing kontaner 20-kg utawa 200 kg:

    • balung 20 kg kanthi inliner PE (diameter tengah 280 mm)

    • drum 200 kg kanthi inliner PE (diameter batin 571.5 mm)

Delivery-Forms
Delivery Forms
Delivery Forms1

Keuntungan LSR

JWT nggunakake cetakan suntikan karet silikon cairan kanggo nggawe akurasi lengkap, cedhak bagean silikon tanpa sinar lan majelis cetakan. Cilik karet silikon cairan duwe sawetara kaluwihan, kalebu:

Production Produksi volume gedhe: Bahan LSR majeng nawakake produsen kesempatan kanggo produksi kanthi larang regane, volume kanthi volume komponen cetakan suntikan silikon kompleks.

Chance Kemungkinan kontaminasi sing kurang: Proses pengembangan LSR ing sistem tertutup, sing bisa nyebabake kontaminasi amarga operator ora kudu ndemek materi, lan ora kena dislametake kanggo lingkungane.

◆ Tingkat otomatisasi sing luwih dhuwur: Nalika proses karet getah silikon intensif tenaga kerja, LSR ngidini otomatisasi peralatan injeksi, alat, lan peralatan ejection. Iki nyebabake biaya pegawe minimal kanggo ngawasi sistem lan ngganti drum materi.

Time Wektu siklus cepet: Wektu siklus kanggo komponen LSR gumantung ing unsur-unsur ing ngisor iki:

      • Ngilangake lampu kilat lan sampah: Karet silikon cairan ora ngasilake scrap saka lampu kilat amarga kemampuan nggawe cetakan sing ora nganggo lampu kilat.

      • Suhu cetakan lan kemungkinan sisipan.

      • Ing suhu bahan nalika tekan jamur.

      • Geometri komponen kasebut.

      • Karakteristik vulkanisasi umum.

      • kimia saka bahan ngobati.

LSR sing tajam ngidini kanggo ngobati kanthi cepet kanthi nyuda laras injeksi lan pelari adhem nganti 40-80 ° C.

     Safety Keslametan sing ditambahake: Opsi otomatisasi ora perlu para operator mlebu ing wilayah ngecor. Bagéan dicopot saka mesin cetakan injeksi nganggo sabuk conveyor, chutes utawa robot, sing bisa nyebabake kemungkinan ngobong utawa masalah keamanan liyane.

Cetakan suntikan getah silikon cairan nyedhiyakake metode pangolahan kanthi konsisten, efisien lan larang larang kanggo macem-macem aplikasi.

Industri Terapan

◆ Kesehatan / Kesehatan 

. Otomotif

◆ Produk konsumen

Applications Aplikasi khusus

Kita ngasilake komponen LSR sing dirancang khusus lan diprodhuksi, komponen LSR 2-Shot kanggo para pelanggan ing otomotif, medis, ilmu jiwa, pasar industri lan konsumen. Hubungi kita kanggo Kutipan, utawa download pandhuan informasi menyang LSR.

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY