LSR (karet silikon cair)

LSR minangka kelas karet silikon rong bagean sing bisa dicetak injeksi ing mesin kanthi otomatis tanpa mbutuhake pangolahan sekunder.

Padha umume platinum-curing lan vulcanize ing panas lan meksa.Minangka aturan, komponen A ngemot katalis platinum nalika komponen B kasusun saka cross-linker.

Padha becik kanggo manufaktur volume dhuwur lan mbantu nyuda biaya unit.

Kasus Produk Digawe Saka LSR

kasus produk silikon cair

Aplikasi

Medis / Kesehatan

Otomotif

Produk konsumen

Industri

Aerospace

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita