Industri

Pangrembakane peradaban modern ora bisa dipisahake karo perkembangan industri, sing dadi pondasi pembangunan sosial.

Karet silikon ing industri

Ing produksi industri, akeh mesin lan peralatan mbutuhake bagean karet silikon kanthi tliti dhuwur.JWT nawakake layanan kanggo peralatan abot, alat listrik, konstruksi, transit massal, lan peralatan safety listrik, lan sapiturute Sembarang spesifikasi bagean karet silikon, anggere sampeyan nyedhiyakake gambar utawa conto, kita bisa ngatur produk kanggo sampeyan.

Industri (2)
Industri (3)

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita