Proses ngecet injeksi plastik kita ngasilake prototipe khusus lan bagian produksi akhir ing 15 dina utawa kurang. Kita nggunakake cetakan aluminium sing nawakake alat efisien biaya lan siklus manufaktur sing nyepetake.

Apa sing Nyuntik Injeksi:

Injeksi Molding yaiku proses manufaktur kanggo ngasilake bagean kanthi jumlah gedhe. Umume digunakake ing proses produksi massa ing bagean sing padha digawe digawe ewu utawa pirang-pirang yuta berturut-turut.

Plastic Injection Workshop

Kepiye Metaran Wujud Injeksi Plastik
Proses ngecul injeksi thermoplastik ing Protolabs minangka proses standar sing kalebu cetakan aluminium kanthi ora ana garis pemanasan utawa penyejukan sing ngliwati, tegese kaping siklus luwih suwe. Iki ngidini para cetakan kita ngawasi tekanan ngisi, keprihatinan kosmetik, lan kualitas dhasar bagean kasebut.
Pelet resin dimuat menyang tong minyak sing pungkasane bakal cair, dikompres, lan disuntik menyang sistem pelari cetakan. Resin panas ditembak ing rongga cetak liwat gapura lan bagian kasebut dicithak. Titik ejector nggampangake mbusak bagean kasebut saka jamur ing endi kothak kasebut. Yen jangka wis rampung, bagean (utawa jangka dhisikan sampel) dikotot lan dikirim sakcepete sawise.
Aplikasi Umum
produksi volume kanthi sithik
tooling jembatan
pilot mlaku
prototyping fungsional

12 (1)

Sawetara Bagéan Injeksi Plastik

Moulding injeksi minangka teknologi sing apik kanggo produksi rampung kanthi skala gedhe. Iki uga migunani kanggo prototipe pungkasan sing digunakake kanggo konsumen lan / utawa uji coba produk.


Tips pengirangan biaya


Miwiti cetakan injeksi


Desain kanggo ngecul injeksi


Dhasar


Bahan cetakan injeksi


Sumber daya sing migunani

Bahan sing digunakake kanggo ngecul injeksi

Kabeh thermoplastics bisa dicithak injeksi. Sawetara thermoset lan silikon cairan uga kompatibel karo proses cetakan injeksi.

Bisa uga dikuatake kanthi serat, partikel karet, mineral utawa agen tahan api kanggo ngowahi sipat fisik. Contone fiberglass bisa dicampur karo pelet kanthi rasio 10%, 15% utawa 30% nyebabake bagean kanthi kaku luwih dhuwur.

Polipropilena (PP)

Plastik cetakan Injeksi sing paling umum. Rintangan kimia sing apik. Singkatan panganan sing kasedhiya. Ora cocog kanggo aplikasi mekanik.

ABS

Thermoplastic umum kanthi resistensi tahan dhuwur, regane murah lan kurang Kapadhetan. Bisa dirilis ing solvent.

Polyethylene (PE)

Thermoplastic entheng kanthi kekuwatan pengaruh lan resistensi cuaca. Cocog kanggo aplikasi ruangan.

Polystyrene (PS)

Plastik injeksi plastik kanthi biaya paling murah. Singkatan panganan sing kasedhiya. Ora cocog kanggo aplikasi mekanik.

Polyurethane (PU)

Thermoplastik kanthi kekuwatan dampak sing dhuwur lan sifat-sifat mekanik & atose sing apik. Cocog kanggo bagean ngecor nganggo tembok sing kandel.

Nylon (PA 6)

Thermoplastic engineering kanthi sifat-sifat mekanik sing apik lan resistensi kimia & abrasi sing dhuwur. Kondhisi kanggo kelembapan.

Polycarbonate (PC)

Plastik kanthi kekuatan pangaruh paling dhuwur. Rintangan termal sing dhuwur, resistensi cuaca lan angel. Bisa diwarnai utawa transparan.

PC / ABS

Campuran saka loro thermoplasical nyebabake kekuatan dampak sing dhuwur, stabilitas termal sing apik banget, lan kekakuane. Bisa dirilis ing solvent.

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY