Cetakan injeksi plastik

Proses ngecor injeksi plastik nuduhake leleh bahan mentahan liwat meksa, injeksi, cooling, saka operasi saka wangun tartamtu saka bagéan setengah rampung saka proses.

Iki minangka proses manufaktur kanggo ngasilake bagean kanthi volume gedhe.Biasane digunakake ing proses produksi massal ing ngendi bagean sing padha digawe ewonan utawa malah jutaan kaping berturut-turut.

Proses ngecor injeksi plastik kita ngasilake prototipe khusus lan bagean produksi panggunaan pungkasan sajrone 15 dina utawa kurang.Kita nggunakake perkakas cetakan baja (P20 utawa P20 + Ni) sing nawakake alat sing efisien biaya lan siklus manufaktur sing cepet.

Kaluwihan

otomatis tingkat dhuwur

produksi efisien

jumlah produksi

Aplikasi wiyar

kanggojinis plastik

Ngurangi finishing

jamsaka produk

Produk kanthi lancar

lumahinglan ora goresan

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita