Mitra Kita

Kita Wis Nggawe Hubungan Kerja Sama Jangka Panjang Kanthi Merek Terkenal Internasional
  • pa01
  • pa02
  • pa03
  • pa04
  • pa05
  • TCL Logo
  • 5
  • 6
  • 8
  • Huawei
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • Alibaba

Kategori Bisnis

  • Telecommunication

    Telekomunikasi

    Telpon DECT / VOIP / SIP, Telpon Tanpa Kabel, Komputer, STP box kothak ndhuwur), Router, Broadband
    Waca liyane
  • Consumer Electronic

    Elektronik konsumen

    JWT khusus nyedhiyakake komponen Silikon Khusus kanggo produk Elektronik konsumen, kayata speaker Bluetooth, jam tangan, headset, earphone, lan produk elektronik liyane.
    Waca liyane
  • Security

    Keamanan

    JWT khusus ing peralatan keamanan kayata pengawasan video, kontrol akses lan peralatan alarm anti-nyolong.
    Waca liyane
  • Industrial

    Industri

    JWT nawakake layanan kanggo Industri kayata peralatan abot, alat listrik, konstruksi, transportasi massal, lan peralatan keamanan listrik, lsp.
    Waca liyane
  • Medical

    Medis

    JWT bisa nyedhiyakake Desain Silikon Khusus kanggo layanan medis, obat-obatan, peralatan.
    Waca liyane
  • OEM & ODM

    OEM & ODM

    JWT fokus ing desain Khusus, ODM & OEM gumantung ing macem-macem industri.
    Waca liyane