Napa Milih Kita

  • Diadegake ing taun 2010

  • ISO 9001 & ISO 140001

  • 10 Layanan ODM & OEM

  • Proses Produksi Lengkap

  • Kerjasama karo Fortune 500 perusahaan

Mitra Kita

Kita Nggawe Hubungan Kerjasama Gedhe Langka Suwene Kanthi Brand Terkenal Internasional
  • pa01
  • pa02
  • pa03
  • pa04
  • pa05
  • TCL Logo
  • 5
  • 6
  • 8
  • Huawei
  • 2
  • 3
  • 4
  • 7
  • Alibaba

Kategori Bisnis

  • Telecommunications

    Telekomunikasi

    Telpon DECT / VOIP / SIP, Telpon tanpa kabel, Komputer, STP (kothak ndhuwur), Router, Broadband
    Waca Luwih
  • Consumer Electronic

    Elektronik Konsumen

    JWT khusus kanggo nyedhiyakake Produk Silikon Custom kanggo produk Consumer Electronic, umpamane, speaker Bluetooth, jam tangan, headset, kuping, lan produk elektronik liyane.
    Waca Luwih
  • Security

    Keamanan

    JWT khusus ing peralatan keamanan kayata ndjogo video, kontrol akses lan peralatan weker anti-nyolong.
    Waca Luwih
  • Industrial

    Industri

    JWT nawakake layanan kanggo Perindustrian kaya peralatan abot, alat listrik, konstruksi, transit massa, lan peralatan keamanan listrik, lsp.
    Waca Luwih
  • Medical Device

    Piranti Medis

    JWT bisa nyedhiyakake bagean Silikon desain khusus kanggo layanan medis, obat-obatan, peralatan.
    Waca Luwih
  • ODM & OEM

    ODM & OEM

    JWT fokus ing desain Custom, ODM & OEM gumantung karo industri sing beda.
    Waca Luwih