• Radiator Pasif Karet kanthi aksesoris Logam

Radiator Pasif Karet kanthi aksesoris Logam

JWT Fokus ing layanan OEM / ODM, ngatur proyek nganggo conto utawa gambar sampeyan.

Radiator Pasif Karet kanthi aksesoris logam bisa nuduhake merek sampeyan

 

 

 

  • Bahan:Karet + logam, Karet + Wesi, Karet + Aluminium
  • Kepatuhan RoHS:YA
  • Pilihan dekorasi:Logo;laser etching
  • Layanan:OEM/ODM
  • Packing:Kemasan busa EPE, Styrofoam utawa Blister
  • Deskripsi Produk

    Tag produk

    Radiator Pasif Kab

    Sistem radiator pasif nggunakake swara sing kepepet ing kurungan kanggo narik resonansi sing ndadekake sistem speaker luwih gampang nggawe nada sing paling jero.

    Radiator bass, uga dikenal minangka "cone drone", kanggo ngganti tabung terbalik utawa subwoofer karo radiator lan subwoofer mburi tradisional.

    Swara kerusuhan udhara ora ana maneh masalah, nalika udhara kanthi cepet metu saka pipa kanthi volume sing dhuwur.

    Radiator pasif operate magepokan karo driver aktif ing frekuensi kurang, nuduhake beban akustik lan nyuda dolan saka driver.

    Fitur

    Radiator pasif awet lan praktis
    Bass ngedongkrak
    Radiator pasif frekuensi rendah
    Sensitivitas dhuwur
    Resolusi dhuwur
    Radiator pasif sing gampang dipasang
    Debugging sing trep
    Nambah efisiensi subwoofer
    Tambah potensial ngisor bass

    Radiator pasif bisa dirancang kanggo duwe Q-faktor sing luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang pembalap bass tradisional, saéngga bisa ngontrol respon sistem speaker.

    Radiator pasif bisa digunakake kanggo nambah kualitas swara headphone lan earbuds, amarga bisa menehi respon bass luwih gedhe ing faktor wangun kompak.

    Radiator pasif bisa digunakake bebarengan karo teknologi pembatalan gangguan aktif (ANC) kanggo nyedhiyakake pengalaman ngrungokake sing luwih immersive.

    Merek Kerjasama

    Bahan
    silikon / Karet
    alumunium
    baja tahan karat
    lembaran seng

    Packing
    Inner packing: EPE busa, Styrofoam utawa kemasan Blister
    Packing luar: karton induk

    Kanggo informasi luwih lengkap, mung klik "INQUIRE NOW"


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita: