FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Karet JWT
Perusahaan - Umum
Kutipan & Teknik
Kapabilitas
Karet JWT

Yen aku duwe masalah desain, apa sing bisa ditindakake JWT Rubber kanggo aku?

Aja ragu-ragu kanggo nelpon sales kita utawa departemen engineering.Yen sampeyan butuh bantuan desain saka insinyur, hubungi kita.

Aku nggarap proyek anyar.Apa aku bisa njaluk conto saka JWT?

Ya, kita duwe program biaya-efektif kanggo prototipe lan roto cilik.Mangga ngomong karo sales kita.

Apa syarat pesenan minimal JWT Rubber?

Kanggo kita kudu Pabrik bagean, MOQ gumantung ing macem-macem produk.

Apa aku bisa teka ndeleng fasilitas sampeyan?

Ya, monggo nelpon kita kanggo nyiyapake janjian kanggo ngunjungi utawa audit kita.Nalika sampeyan ana ing kene, kita bakal seneng nuduhake fasilitas produksi lan departemen Kontrol Kualitas.

Sampeyan dumunung ing ngendi?

We are dumunung No # 39, Lianmei Second Road, Lotus Town, Tong 'an District, Xiamen City, provinsi Fujian, China.

Kepiye carane aku bisa sesambungan karo sampeyan?

Kirimake pitakon umum ing Formulir Kontak online utawa hubungi +86 18046216971

Yen sampeyan duwe pitakon tambahan, takon karo Pakar.Kita nanggapi kabeh panjalukan online sajrone 24 jam.

Perusahaan - Umum

Apa sampeyan duwe insinyur ing staf?

ya wis.Lan insinyur kita duwe pengalaman akeh babagan manufaktur karet.Uga, kabeh staf duwe kawruh lan latihan sing cocog kanggo mbantu sampeyan milih bahan karet sing cocog kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Suwene sampeyan wis ing bisnis?

JWT didegaké ing 2010.

Sepira gedhene perusahaan sampeyan?

JWT babar blas nandur modhal 10 yuta (RMB), lan wis area tanduran 6500 meter persegi, 208 karyawan, isih arep ……

Apa pesenan minimal sampeyan?

Amarga kabeh produk digawe khusus, jumlah pesenan minimal bisa ditemtokake sabisa miturut syarat sampeyan yen produksi utawa kerajinan bisa digunakake.

Apa sampeyan nyedhiyakake materi?

Kita dudu panyedhiya materi, nanging bisa mbantu sampeyan milih bahan sing paling cocog kanggo produk sampeyan.

Kepiye carane njaluk kutipan?

Kirimi pitakon lan gambar menyangtech-info@jwtrubber.com , oem-team@jwtrubber.com utawa ngunjungibagean Request Quotesaka situs web kita.

Apa jinis bagean karet sing sampeyan nyedhiyakake (contone, diekstrusi, dicetak, lsp)?

We nyuplai adat nyetak, extruded, die Cut lan lathe Cut bagean karet, uga injeksi plastik.

Apa macem-macem jinis bahan sing kasedhiya kanggo JWT?

Kita nggarap macem-macem bahan, kalebu EPDM, neoprene, silikon, nitril, butil, SBR, isoprene (karet alam sintetik), Viton®, PVC kaku lan fleksibel, lan macem-macem jinis karet spons.

Informasi apa sing sampeyan butuhake kanggo entuk kutipan sing paling akurat?

Kanggo entuk kutipan sing paling akurat, sampeyan kudu nyedhiyani: Jumlah, Spesifikasi Material, lan gambar utawa katrangan bagean karet.

Kutipan & Teknik

Kepiye proses entuk kutipan?
Mangga wenehake print utawa conto bagean sampeyan kanggo ditinjau.Kanggo ngewangi desain perkakas, mangga lebokna perkiraan kuantitas.Mangga nunjukake materi kasebut, yen materi ora ditemtokake utawa ora dingerteni, mangga jelasake lingkungan sing bakal digunakake.

Apa JWT bisa mbantu desain bagean karet khusus?
JWT bisa nulungi fase desain awal nganti persetujuan pungkasan saka bagean kasebut.

Apa yen aku ora ngerti polimer utawa durometer sing paling cocog kanggo aplikasiku?
Pakar cetakan karet khusus pengalaman kita bakal mbantu sampeyan nemtokake polimer sing cocog kanggo aplikasi sampeyan uga syarat durometer sampeyan.

Apa wektu timbal nalika aku nggawe pesenan sing mbutuhake alat?
Wektu timbal rata-rata kanggo alat prototipe yaiku 2-4 minggu.Kanggo alat kompresi produksi, wektu timbal yaiku 4-6 minggu.Rata-rata produksi karet injeksi ngecor perkakas punika 4-6 minggu.

JWT ngerti manawa ana kedadeyan sing mbutuhake wektu timbal alat sing luwih apik lan kita kerja bareng karo toko perkakas kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Apa perkakasku digawe ing China?
JWT tuku 100% piranti kasebut ing China sing ngidini wektu timbal luwih cepet lan respon luwih cepet kanggo owah-owahan desain pelanggan.

Apa wektu spart lead-time JWT?
Saka panrimo pesenan, gumantung saka jumlah pesenan, bagean paling bisa dikirim miturut syarat pesenan ing 3-4 minggu.

Sawise aku mbayar alat cetakan karet, sapa sing duwe alat kasebut?
Perkakas minangka adat kanggo desain pelanggan lan mulane properti kasebut dadi pelanggan nalika pembayaran ditampa.

Kanggo karet kanggo aplikasi ikatan logam bisa JWT sumber komponen logam sandi?
JWT dianggo karo sawetara rentengan sumber kanggo sumber stamping logam dibutuhake utawa masang minangka cepet kita bisa.

Apa JWT bisa cocog karo syarat warna khusus?
JWT bisa cocog karo warna apa wae sing dijaluk.Kita kerja sama karo pemasok karet kanggo nyedhiyakake warna sing cocog.

Kapabilitas

Apa sistem kualitas perusahaan sampeyan disertifikasi ISO?

Bangga, kita.Sertifikasi kita kanggo standar ISO wis ditrapake wiwit 2014.

Apa sampeyan duwe kemampuan kanggo nggawe ikatan karet-kanggo-logam?

ya wis.Ukuran bagean ikatan karet-kanggo-logam khusus sing saiki disedhiyakake saka cilik - kurang saka diameter 1 inci - nganti gedhe banget - dawa sakabèhé luwih saka 1 kaki.

Apa wektu timbal kanggo conto lan perkakas?

Wektu timbal kanggo perkakas lan conto biasane 4 nganti 6 minggu kanggo sampel sing diekstrusi lan 6 nganti 8 minggu kanggo cetakan lan conto.

Apa bobot lan ukuran bagean paling gedhe sing bisa ditindakake kanthi injeksi silikon?

Kita duwe mesin 500T yen pabrik kita.Bobot bagean paling gedhe saka produk silikon sing bisa digawe yaiku 1.6kg, ukuran paling gedhe yaiku 60mm.

Apa sampeyan bisa nemtokake polimer lan durometer sing cocog kanggo aplikasiku?

Ya, tim ahli sing berpengalaman bisa nuntun sampeyan nemtokake jinis karet utawa polimer sing cocog adhedhasar aplikasi lan lingkungan sing bakal katon ing bagean sampeyan.

Aku ora pengin tuku perkakas, kepiye aku bisa entuk bagean?

Umume bagean bakal mbutuhake perkakas anyar.Kita bisa uga duwe sawetara bagean karet sing luwih umum lan perkakas wis kasedhiya.Sampeyan kudu ngomong karo staf kita kanggo mbantu proses iki.

Apa jenis toleransi sing bisa sampeyan tahan ing bagean karet sing diekstrusi?

Toleransi bagean karet sing diekstrusi bakal gumantung marang aplikasi tartamtu.Kita bisa ngutip toleransi sing cocog yen aplikasi kasebut ditemtokake.

Apa jenis toleransi sing bisa sampeyan tahan ing bagean karet sing dipotong?

Gumantung ing aplikasi, kita bisa ngutip toleransi sing cocog kanggo bagean karet sing dipotong.

Apa durometer paling murah sing bisa diproses?

Watesan durometer gumantung saka jinis bagean karet sing sampeyan butuhake: Bagean sing diekstrusi - 40 durometer , Bagean cetakan - 30 durometer

Apa durometer paling dhuwur sing bisa diproses?

Watesan durometer bakal gumantung saka jinis bagean karet sing sampeyan butuhake: Bagean sing diekstrusi - 80 durometer, Bagean cetakan - 90 durometer

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita