FAQ

PITANGGUH BASA DUMADUH

Karet JWT
Perusahaan - Umum
Quote & Teknik
Kapabilitas
Karet JWT

Yen aku nemoni masalah desain, apa sing bisa ditindakake JWT Karet kanggo aku?

Aja ragu-ragu nelpon departemen sales utawa teknik sing terkenal. Yen sampeyan butuh pitulung desainer saka insinyur, hubungi kita.

Aku nggarap proyek anyar. Apa bisa entuk conto saka JWT?

Ya, kita duwe program sing larang regane larang kanggo prototipe lan jangka cilik. Ayo ngobrol karo dodolan.

Apa syarat pesenan minimal JWT Karet?

Kanggo kita kudu ngasilake bagean kasebut, MOQ gumantung karo produk sing beda.

Apa aku bisa ndeleng fasilitas sampeyan?

Ya, monggo nelpon supaya nyiyapake janjian kanggo ngunjungi utawa menehi audit. Nalika sampeyan lagi ing kene, kita bakal seneng nuduhake sampeyan
fasilitas produksi lan departemen Quality Control kita.

Sampeyan menyang endi?

Kita dumunung ing No # 39, Jalan Secondary Lianmei, Town Lotus, Tong 'lan Distrik, Kota Xiamen, provinsi Fujian, China.

Kepiye cara ngrampungake sampeyan?

Kirimake pitakonan umum babagan Formulir Hubungi online utawa nelpon kita ing +86 18046216971

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan, takon Pakon. Kita nanggapi kabeh panjaluk online sajrone 24 jam.

 

Perusahaan - Umum

Apa sampeyan duwe pasukan penjualan langsung utawa sampeyan duwe repes produsen?

Timco Rubber migunakake tenaga penjualan langsung sing nutupi kabeh wilayah ing negara kasebut. Kita ora adol liwat wakil saka pabrikan.

Sampeyan bisa nyedhiyakake katalog bagean sing saiki diwenehake?

Kita ora ngasilake katalog amarga kita nyuplai produk karet khusus digawe kanggo nggambar pelanggan utawa khusus kanggo aplikasi individu.

Apa sampeyan duwe insinyur kanggo staf?

Ora ana insinyur kanggo staf. Nanging, kanthi keahlian lan pengalaman sing wiyar karo manufaktur karet, staf kita duwe kawruh lan latihan sing cocog kanggo mbantu sampeyan milih sing bener bahan karet kanggo nyukupi syarat sampeyan.

Suwene sampeyan wis nggawe bisnis?

Timco Rubber didegaké ing 1956.

Sepira gedhene perusahaan sampeyan?

Timco Rubber minangka perusahaan sing diduweni kulawarga lan pribadi. Kita cukup cilik kanggo nanggepi kanthi cepet lan nyedhiyakake layanan pelanggan kanthi cepet, nanging cukup gedhe kanggo mesthekake sampeyan entuk produk lan layanan sing sampeyan butuhake.

Apa pesenan minimal sampeyan?

Amarga kabeh produk digawe khusus, pesenan minimal bakal gumantung saka jumlah karet karet sing bakal ngasilake kanggo bagean sing sampeyan panjaluk.

Apa sampeyan nyedhiyakake bahan?

Nanging, kita dudu supplier materi, nanging bisa uga ngrewangi sampeyan babagan kebutuhan materi yen ana lembaran utawa digulung.

Apa sampeyan kudu netepake akun minangka pelanggan?

Kita butuh referensi kredit lan sawetara informasi kontak perusahaan umum.

Sampeyan bisa ngirim formulir referensi kredit sampeyan?

Mangga email kita ing info@timcorubber.com utawa klik ing kene kanggo Aplikasi Kredit.

Kepiye entuk kutipan?

Kirimi pitakon lan gambar menyang sales@timcorubber.com utawa ngunjungi Bagean Quote situs web kita.

Apa jinis karet sing diwenehake (umpamane extruded, cet, lan liya-liyane)?

We sumber cetakan khususdiasingake, mati potong lan bagian karet potongan, uga plastik extruded.

Apa jinis bahan sing ana kanggo Karet Timco?

Kita kerja karo sawetara bahan sing beda, kalebu EPDMneoprenesilikonnitrilebutilSBR, isoprene (karet alami sintetis), Viton®PVC sing kaku lan fleksibel, lan macem-macem jinis karet karang.

Apa pasar sing diwenehake Timco Rubber?

Kita kerja karo atusan perusahaan ing sawetara pasar, kalebu HVAC, perkakasperalatan abot, alat daya, otomotif tier 2rekreasikonstruksitransit massa, lawang elevator, lan peralatan keamanan listrik.

Napa kutipanku maca, "Pakakas alat sebagean?"

Umumé, Timco Rubber njaga kepemilikan sing dipetik alat kasebut. Kita bisa ngutip 100 persen saka biaya alat yen sampeyan pengin njupuk kepemilikan tooling.

Apa informasi sing dibutuhake kanggo entuk kutipan sing paling akurat?

Kanggo entuk kutipan sing paling akurat, sampeyan kudu nyedhiyani: Anggit Dianggo Taunan, Spek bahan, lan gambar utawa gambaran babagan bagean karet.

Nalika sampeyan murah rega sampeyan?

Kapan senyawa karet wis ambruk lan katon tetep kanthi gaya mudhun supaya bisa menehi rega murah, Timco bakal nyuda rega. Paling kamungkinan kedadeyan kasebut sawise mundhak senyawa karet sing nyebabake kenaikan rega.

Napa ngetrapake 4-6 minggu kanggo alat lan conto?

Alat lan conto timbal wektu 4-6 minggu amarga alat kasebut kudu diproduksi dhisik. Ana nyoba babagan alat lan paling asring kudu dadi alat anyar utawa digawe tweak kanggo alat sing wis ana. Iki bisa uga mbutuhake sawetara kaping kanggo entuk bagean sing bener. Sawise alat wis siyap, kita banjur kudu mbukak conto lan njaluk kabeh dokumentasi dhukungan sing disiapake lan siap dikirim menyang sampeyan kanggo persetujuan bagean.

Apa sampeyan duwe materi sing stok ing rak?

Ora, Timco Karet ora duwe saham bahan karet ing rak.

Quote & Teknik

Proses entuk kutipan?
Mangga wenehake print utawa conto bagean kanggo ditrapake. Supaya bisa mbantu nggawe desain alat, ketik prekara panggunaan taunan sampeyan kira-kira. Mangga tandhani materi, yen materi ora ditemtokake utawa ora dingerteni, tulungake babagan lingkungan sing bakal digunakake.

Apa JWT bisa ngewangi desain bagean karet khusus aku?
JWT Rubber Molding bisa mbantu ngewangi tahap desain awal kanthi persetujuan pungkasan bagean kasebut.

Apa maneh yen aku ora ngerti polimer utawa duromer sing paling cocog kanggo aplikasiku?
Pengalaman moulding karet khusus kanggo mbantu sampeyan nemtokake polimer sing tepat kanggo aplikasi sampeyan uga syarat-syarat durometer sampeyan.

Apa wektu timbal nalika aku nggawe pesenan sing mbutuhake alat?
Wektu timbal kanggo alat prototipe yaiku 2-4 minggu. Kanggo alat komprèsi produksi, wektu timbal yaiku 4-6 minggu. Rata-rata alat cetakan getah injeksi produksi yaiku 4-6 minggu. JWT ngerti manawa ana kedadeyan sing mbutuhake timbal-maju luwih apik lan kita kerja bareng karo toko alat kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

Apa pirantiku diprodhuksi ing China?
JWT tuku 100% alat kasebut ing China sing ngidini kaping timbal luwih cepet lan tanggapan sing luwih cepet tumrap pangowahan desain pelanggan.

Apa sing dadi timah JWT?
Saka panampa pesenan, gumantung karo jumlah order, umume bagean bisa dikirim saben syarat pesenan sampeyan ing 3-4 minggu.

Apa JWT bisa nggunakake tooling sing ana?
Umume kasus, tooling pas karo persetujuan JWT kadang-kadang dibutuhake modifikasi alat cilik.

Sawise aku mbayar alat nggawe pabrik karet, sapa sing duwe alat kasebut?
Alat semat minangka khusus kanggo desain pelanggan lan mulane properti para pelanggan sawise pembayaran ditampa.

Kanggo aplikasi ikatan logam menyang karet kanggo JWT sumber komponen logam?
JWT kerja bareng karo sawetara ranté pasokan kanggo sumber stamping logam sing dibutuhake utawa masang kanthi cepet.

Apa JWT bisa cocog karo syarat warna khusus aku?
JWT Karet Karet bisa cocog karo warna sing dijaluk. Kita kerja bareng karo pembekal karet kanggo nyedhiyakake pas warna kanthi pas.

Kapabilitas

Apa perusahaan sampeyan wis nyiyapake kanggo ndhukung sistem KANBAN?

Ya kita. Saiki kita nyedhiyakake Layanan Kanban marang sawetara pelanggan.

Apa sistem kualitas perusahaan sing disertifikasi ISO?

Ing bangga, kita. Sertifikasi kanggo standar ISO wis ditindakake wiwit taun 1998. Timco Rubber minangka perusahaan sing disertifikasi ISO 9001: 2015.

Apa sampeyan duwe kemampuan kanggo nindakake iketan karet-kanggo-logam?

Ya. Ukuran bagean ikatan karet-kanggo-logam adat sing saiki kita nyedhiyakake sawetara saka cilik - kurang saka diameteripun 1 inci - gedhe banget - luwih saka 1 sikil dawane.

Sampeyan bisa nggunakake alat sing wis ana ing peralatan sampeyan?

Ing sawetara kasus, ya. Kita bisa nggunakake alat sing ana gumantung karo sawetara faktor, kalebu jinis, ukuran lan umur jamur. Priksa manawa sampeyan duwe alat sing ana nalika ngomong karo wakil penjualan Timco Rubber.

Apa sampeyan bagean saham?

Amarga mayoritas kita bagean karet khusus digawe saka alat sing diduweni para pelanggan, biasane kita ora tumindak minangka perusahaan saham. Nanging, kita duwe sawetara bagean sing digunakake luwih asring sing bisa uga ana stok kayata plug, grommet lan sawetara tabung. Kita uga bisa nyedhiyakake bagean khusus kanggo kabutuhan, sing saiki ditindakake kanggo sawetara pelanggan. Kita ngirim lan ngeculake saben jadwal.

Apa wektu timbal babagan panjaluk kutipan?

Wektu timbal kanggo kutipan kanggo produk karet cetakan yaiku 5 nganti 7 dina bisnis. Wektu timbal kanggo karet extruded utawa bagean sing dipotong mati udakara 3 nganti 5 dina kerja.

Apa wektu timbal kanggo conto lan alat?

Wektu timbal kanggo alat lan conto biasane 4 nganti 6 minggu kanggo sampel extruded lan 6 nganti 8 minggu kanggo cetakan lan conto.

Apa wektu timbal kanggo bagean produksi?

Bagean produksi digawe adhedhasar persetujuan conto kasebut. Kanggo produksi potongan sing dipotong / mati, wektu timbal yaiku 4 nganti 5 minggu lan bagean sing dibentuk kira-kira 5 nganti 6 minggu kanggo produksi.

Apa sampeyan nindakake PPAP?

Ya, kita nindakake PPAP. Informasi iki kudu disampaikan menyang Timco Rubber nalika panjaluk kutipan diajukake, bebarengan karo informasi liyane sing relevan (yaiku, uji coba) menyang bentuk / pas / fungsi bagean kasebut.

Apa sampeyan kerja nganggo karet span?

Ya kita nggarap karet karang, loro ekstrusi lan dibentuk.

Apa sampeyan nggarap plastik?

Ya, kita kerja sama plastik, ekstrusi lan digawe.

Apa sampeyan duwe kontak luar pesisir?

Ya, kita duwe sawetara kontak ing luar negeri.

Apa jinis program persediaan sing sampeyan tawarkan?

Saiki kita melu sawetara macem-macem program persediaan, kalebu Kanban lan konsolidasi.

Sampeyan bisa mbantu nemtokake polimer lan durometer sing cocog kanggo aplikasiku?

Ya, ahli ahli sing berpengalaman bisa nuntun sampeyan kanggo nemtokake sing cocog jinis karet utawa polimer adhedhasar aplikasi lan lingkungan bagean sampeyan bakal kapapar.

Sampeyan bisa ngirim pesenan langsung menyang pelanggan (s)?

Ya, ing pirang-pirang kahanan.

Napa aku kudu "mlebu-mati" ing bagean Pre-Production / Contoh iki sadurunge tatanan produksi? Aku butuh pesenan iki ASAP!

Siji bisa ngilangi hak persetujuan sampel, nanging kanthi mangkono sampeyan uga ngeculake hak-hak sakteruse kanggo ngganti utawa mbenerake bagean kasebut sadurunge produksi nyata.

Pendhaftaran bagean mbutuhake ringan. Apa Timco nawakake pemasangan lampu kanggo bagean utawa paket?

Ya, kita nawakake rapat umum ing loro bagian lan paket kasebut.

Apa bisa nggedhekake biaya alat menyang rega potongan kanggo dhisikan dhisikan?

Ya. Biaya alat bisa dilunake menyang rega potongan.

Aku ora pengin tuku alat, kepiye cara entuk bagean?

Umume bagean bakal mbutuhake alat anyar. Kita bisa uga duwe sawetara bagean karet sing luwih umum lan tooling wis kasedhiya. Sampeyan kudu ngomong karo staf kita kanggo mbantu sampeyan liwat proses iki.

Toleransi apa jinis sing bisa sampeyan tahan ing bagean karet ekstrusi?

Toleransi kita bagean karet extruded bakal gumantung ing aplikasi tartamtu. Kita bisa ngutip toleransi sing cocog yen aplikasi wis ditemtokake.

Toleransi jinis apa sing bisa sampeyan tahan?

Toleransi kita bagean karet cetakan bakal gumantung ing aplikasi tartamtu. Kita bisa ngutip toleransi sing cocog yen aplikasi wis ditemtokake.

Toleransi apa jenis sing bisa sampeyan tahan ing bagean karet sing mati?

Gumantung saka aplikasi kita bisa ngutip toleransi sing cocog kanggo sampeyan bagean karet mati.

Apa durasi paling murah sing bisa diproses?

Watesan Durometer bakal gumantung saka jinis bagean karet sing butuh:
Bagéan sing semprot - 40 durom
Sisih cetakan - 30 durometer

Apa durasi paling dhuwur sing bisa diproses?

Watesan Durometer bakal gumantung saka jinis bagean karet sing butuh:
Bagean sing dikempalken - 80 durometer
Bagean sing digawe - 90 durom

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY