Xiamen Jin Weitai Karet & Plastik Co, Ltd

"Kita kene kanggo Ndhukung Brand Sampeyan"

Alamat

No # 39, Lianmei Second Rd, Lian Hua Town, Tong 'an District, Xiamen City, Fujian province, China.

Telpon

0592-5553973

+8618046216971

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?