Blog

  • Apa Karet Digunakake kanggo: Ing 49 Panggonan Sampeyan Bakal Waca Karet

    Apa Karet Digunakake: 49 Panggonan Sampeyan Bakal Waca Karet Karet wis umum! Ing saben kutha Amerika, tujuan internasional, bangunan, mesin, lan uga wong, gampang nuduhake sawetara bagean karet. Dipuji kanggo kualitas elastisane, gulung karet digawe kanggo ...
    Waca liyane
  • Where does silicone rubber come from?

    Saka endi karet silikon teka?

    Kanggo ngerteni akeh cara karet silikon bisa digunakake, penting kanggo nyadari asal-usulane. Ing blog iki, kita deleng saka ngendi silikon teka luwih ngerti babagan ciri-cirine. Ngerteni macem-macem jinis karet Kanggo ngerti apa silikon sampeyan kudu ...
    Waca liyane
  • TOP 5 elastomers for gasket & seal applications

    Top 5 elastomer kanggo aplikasi gasket & segel

    Apa sing elastomer? Tembung kasebut asale saka "elastis" -sipat saka dhasar karet. Tembung "karet" lan "elastomer" digunakake ditrapake kanggo ngrujuk polimer kanthi viscoelasticity-biasane diarani "kelenturan." Properti gawan saka ela ...
    Waca liyane
  • 10 Top mupangat ngeculake injeksi plastik

    Yen sampeyan maca blog iki, aku rumangsa wis ngerti bab utawa loro babagan cetakan suntikan plastik, salah sawijining metode sing paling populer kanggo ngasilake plastik. Kanggo mriksa, teknologi iki kasusun saka panganan plastik dadi tong sing digawe panas. Bahan kasebut dicampur banjur dipimpin i ...
    Waca liyane
  • KENE Gunakake SILICONE RUBBER?

    Napa Gunakake Silicone Karet? Dikirim dening Nick P ing tanggal 21 Febuari, 1818 Sapuan silikon yaiku senyawa karet kanthi rongga organik lan ora anorganik, uga silika asap murni dadi rong komponen utama. Dheweke duwe akeh ciri sing ora ana ing liyane utawa ...
    Waca liyane
  • The Benefits and Limitations of Injection Molding

    Keuntungan lan watesan Watesan injeksi

    Kauntungan cetakan injeksi ing blok cetakan die wis dibahas wiwit proses proses pisanan diwiwiti ing taun 1930-an. Ana keuntungan, nanging uga watesan kanggo metode, lan, utamane, adhedhasar kabutuhan. Pabrikan peralatan asli (OEM) lan konsumen liyane sing gumantung ...
    Waca liyane
  • Special designing for custom rubber keypads

    Ngrancang khusus kanggo keypads karet khusus

    Yen sampeyan nggawe keypad silikon khusus, kanthi ati-ati karo cara tombol sampeyan bakal diwenehi label utawa dicenthang. Akeh desain keypad ora mbutuhake tandha tandha, kayata keypads sing bakal ditahan ing papan kanthi jinis ngelmu kebatinan (label). Nanging, umume papan kekunci nee ...
    Waca liyane
  • Aturan Desain Keypad Silicone lan Rekomendasi

    Ing JWT Karet, kita duwe pengalaman akeh ing industri keypad silikon khusus. Kanthi pengalaman iki, kita wis netepake sawetara aturan lan rekomendasi kanggo desain keypads karet silikon. Ing ngisor iki sawetara aturan lan rekomendasi kasebut: cap radius minimal ...
    Waca liyane
  • Difference Between Rubber and Silicone

    Bentenipun Antawisipun Karet lan Silicone

    Loro karet lan silikon iku elastomer. Bahan kasebut minangka bahan polimer sing nuduhake prilaku viscoelastik, sing umum diarani elastisitas. Silikon bisa dibedakake saka karet kanthi struktur atom. Kajaba iku, silikon duwe khasiat khusus liyane ...
    Waca liyane
  • REMOTE CONTROL FOR CONSUMER ELECTRONIC DEVICES

    GAMBAR KONTROL UNTUK KONSEP ELEKTRONIK

    Alat kontrol remot minangka piranti input sing bisa digunakake kanggo ngontrol peralatan elektronik sing adoh saka pangguna. Kontrol adoh digunakake ing macem-macem piranti elektronik konsumen. Aplikasi kontrol remot umum kalebu set televisi, penggemar kothak, peralatan audio, lan sawetara jinis ...
    Waca liyane
  • How Does a Silicone Keypad Work?

    Kepiye Kunci Silicone Keypad?

    Pisanan, apike apa Silicone Keypad? Keypads karet silikon (uga dikenal minangka Elastomeric Keypads) digunakake kanthi akeh ing produk elektronik konsumen lan industri minangka larang regane murah lan solusi pertukaran sing bisa dipercaya. Ing bentuk sing paling dhasar, tombol silikon yaiku "topeng" sing ...
    Waca liyane
  • How do Rubber Keypads Work?

    Kepiye Karet Keypads Karet?

    Kepiye Karet Keypads Karet? Suis membran keypad getah nggunakake karet silikon cetakan kompresi karo pil karbon konduktif utawa kanthi aktor karet non-konduktif. Proses cetakan kompresi nggawe situs web ing tengah papan tombol. Nalika tombol dipencet, webbing kasebut rubuh ...
    Waca liyane
  • Everything You Need To Know About Injection Molding

    Kabeh sing Sampeyan Kudu Ngerteni Babagan Injeksi

    Apa M Injeksi: Injeksi Molding yaiku proses manufaktur kanggo ngasilake bagean kanthi jumlah gedhe. Umume digunakake ing proses produksi massa ing bagean sing padha digawe digawe ewu utawa pirang-pirang yuta berturut-turut. Polimer apa sampeyan ...
    Waca liyane
  • Everything You Need to Know About ABS Plastic

    Kabeh Apa Sampeyan kudu Ngerteni About Plastik Plastik

    ABS: Acrylonitrile Butadiene Styrene Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) yaiku plastik sing dadi terpolymer, polimer sing ana telung monomer sing beda. ABS digawe kanthi polimerisasi styrene lan acrylonitrile ing ngarsane polybutadiene. Acrylonitrile minangka monomer sintetik sing digawe saka ...
    Waca liyane
  • 36 Common Plastic Materials You Need To Know

    36 Bahan Plastik Sing umume Sampeyan kudu dingerteni

    Ing ngisor iki minangka pilihan bahan plastik sing diproses kanthi rutin ing fasilitas manufaktur. Pilih jeneng materi ing ngisor iki kanggo katrangan ringkes lan akses menyang data properti. 1) ABS Acrylonitrile Butadiene Styrene minangka copolymer sing digawe dening ...
    Waca liyane
  • What is the Difference Between Silicone Rubber and EPDM?

    Apa bedane antara karet silikon lan EPDM?

    Nalika milih karet kanggo nggunakake, akeh Engineer sing kudu nggawe pilihan antara milih silikon utawa EPDM. Kita jelas duwe pilihan kanggo silikon (!) Nanging kepiye loro cocog karo saben liyane? Apa EPDM lan yen sampeyan kudu milih ing antarane loro, kepiye ...
    Waca liyane