Blog

  • Napa produk silikon dadi populer?Apa kauntungane?

    Napa produk silikon dadi populer?Apa kauntungane?

    1, Suhu resistance: Ing sawetara suhu ditrapake saka silikon punika 40 kanggo 230 derajat Celsius, kang bisa digunakake ing open gelombang mikro lan opens, supaya sawetara manufaktur bakal nggawe silikon menyang kothak nedha awan lan cangkir.2, gampang kanggo ngresiki: produk silikon digawe saka silikon ...
    Waca liyane
  • Peran nambah agen release jamur ing produksi lan Processing produk silikon!

    Peran nambah agen release jamur ing produksi lan Processing produk silikon!

    Ing proses produksi lan pangolahan produk silikon, ana macem-macem titik masalah sing beda-beda, saliyane faktor sing ora becik, saliyane produk silikon, kahanan cetakan lengket minangka dampak utama ing efisiensi produksi lan kualitas masalah utama sadurunge.
    Waca liyane
  • Apa ana hubungane antarane kekerasan silikon lan isi silikon?

    Apa ana hubungane antarane kekerasan silikon lan isi silikon?

    Kekerasan minangka salah sawijining pratondho penting saka kualitas silikon.Umumé, sing luwih dhuwur isi karet, kurang atose.Kekerasan silikon utamane adhedhasar standar kekerasan Shore, lan panguji uga nggunakake tes kekerasan Shore ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka silikon cair

    Kauntungan saka silikon cair

    Produk silikon cair minangka jinis perlindungan lingkungan, produk karbon rendah lan ijo sing diproses lan dicetak nganggo silikon minangka bahan mentah.Teknik pangolahan utama yaiku ngecor injeksi, ngecor ekstrusi lan ngecor.Silicone wis irreplaceable unggul saben ...
    Waca liyane
  • Ngerti produk karet silikon sablon

    Ngerti produk karet silikon sablon

    Proses printing layar ing industri Processing produk silikon wis dawa wis Integrasi, saiki ing industri produk karet silikon bakal tansah nggunakake sawetara katon ayu saka proses, banjur pilih proses printing layar manggoni luwih saka 50%.Kawitan o...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti ngendi gasket karet silikon bisa digunakake?

    Apa sampeyan ngerti ngendi gasket karet silikon bisa digunakake?

    1, Gasket Rumah Tangga Gasket rumah tangga bisa umum diklasifikasikake minangka gasket kabutuhan saben dina, kayata placemats umum, alas meja, alasan utama kanggo nggunakake bahan silikon yaiku kanggo nyegah karusakan ing desktop, sifat adsorpsi sing kuat bisa nyegah panci lan panci ...
    Waca liyane
  • Lingkup aplikasi bantalan sikil silikon

    Lingkup aplikasi bantalan sikil silikon

    Saiki, bahan anyar sing ramah lingkungan minangka salah sawijining industri dhasar sing penting kanggo pangembangan ekonomi ijo.Dheweke ora mung menehi kita akeh masalah praktis, nanging uga ngatasi akeh ketidaknyamanan ing urip kita.Antarane bahan anyar, prod silikon ...
    Waca liyane
  • produk Silicone keypads remot kontrol ing mangsa pangowahan

    produk Silicone keypads remot kontrol ing mangsa pangowahan

    Papan tombol wis akrab karo kabeh wong ing urip, wiwit abad pungkasan kanthi alon-alon dikembangake ing macem-macem tombol teknologi, nganti sawetara taun kepungkur tombol ponsel, sawise akeh owah-owahan, kanthi pangembangan owah-owahan sosial, saiki metu saka peralatan rumah tangga, industri. remote kontrol...
    Waca liyane
  • Njupuk sampeyan ngerti kabeh proses nyampur produk silikon

    Njupuk sampeyan ngerti kabeh proses nyampur produk silikon

    Produk silikon wis dadi kabutuhan saben dina, pasokan industri, lan liya-liyane ing pasar kita.Akeh kanca duwe keraguan gedhe babagan asal saka produk silikon, ora mung carane nggawe produk utawa carane nggawe werna.Nanging, proses ngecor macem-macem supaya ...
    Waca liyane
  • Peran nambah agen rilis ing produksi lan pangolahan produk silikon

    Peran nambah agen rilis ing produksi lan pangolahan produk silikon

    Ana macem-macem masalah ing produksi lan pangolahan produk silikon.Saliyane faktor sing ala, produk silikon sing nempel minangka masalah utama sing mengaruhi efisiensi lan kualitas produksi.Aku wis nerangake alasan dhasar lan ...
    Waca liyane
  • Carane milih materi saka ring Sealing?

    Carane milih materi saka ring Sealing?

    Bahan silikon wis populer ing industri sing beda-beda kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, lan cincin penyegelan minangka salah sawijining.Ing saiki, ing akeh produk elektronik lan kabutuhan saben dina, yen sampeyan pengin segel, sampeyan ora bisa ninggalake se...
    Waca liyane
  • Apa efek saka macem-macem atose produk karet silikon?

    Apa efek saka macem-macem atose produk karet silikon?

    Owah-owahan saka kekuatan extrusion, produk atose kurang mboko sithik nyuda kekuatan, atose dhuwur bakal nambah, lan 5-10 derajat beda bakal owah-owahan extrusion beda.Owah-owahan ing resistance luh, sing luwih dhuwur atose produk teh ...
    Waca liyane
  • Apa bedane kekerasan macem-macem produk karet silikon?

    Apa bedane kekerasan macem-macem produk karet silikon?

    Miturut nggunakake macem-macem kothak kanggo milih atose beda produk karet silikon, atose paling bisa bab 10 derajat, produk karet silikon khusus bisa tekan babagan 280 derajat!Produk silikon sing umum digunakake yaiku antarane 30 derajat lan 70 d ...
    Waca liyane
  • Protektor silikon standar lan syarat pangolahan khusus

    Protektor silikon standar lan syarat pangolahan khusus

    Kanthi nyebarake lengen pelindung karet silikon ditrapake, pesenan lengen pelindung karet silikon njaluk luwih akeh, akeh pelanggan produk silikon khusus tanpa standar lan cara tartamtu, ora diidentifikasi kanthi rutin miturut proses, ...
    Waca liyane
  • Apa peran tombol karet silikon, ing ngendi bisa digunakake!

    Apa peran tombol karet silikon, ing ngendi bisa digunakake!

    Tombol iku salah siji saka indispensable siji jinis aksesoris produk elektronik, ing awal 80s wis Applied ing komponen elektronik, tombol silikon digunakake kanggo nyambungake utawa medhot sirkuit kontrol, kontrol arus listrik cilik banget, bisa. ..
    Waca liyane
  • Sampeyan kudu ngerti babagan mbusak burrs

    Sampeyan kudu ngerti babagan mbusak burrs

    produksi Product nerangake karo proses Burrs mbusak lan katon pengawasan iku proses, nanging sampeyan bisa ndeleng produk silikon ing pasar ora apa sing mbayangno dadi sampurna, nanging liwat akeh pangolahan kanggo entuk, Processing burrs mbusak tr paling gedhe. ..
    Waca liyane
  • Sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan gasket karet silikon

    Sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan gasket karet silikon

    Sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan gasket karet silikon Gasket anti-selip minangka alat bantu sing ora bisa diabaikan ing pirang-pirang industri lan urip.Gasket silikon ora mung ngrampungake akeh masalah praktis kanggo kita sajrone proses urip, nanging uga menehi goo ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan ngenalake bahan karet silikon menyang industri medis

    Kaluwihan ngenalake bahan karet silikon menyang industri medis

    Popular saka lapangan medical kuna kudu rego, amarga melu papan pemulihan fisik, iku saiki akèh produk saka standar industri, syarat materi saka macem-macem peralatan dipilih, materi silikon ora ngédap uga, supaya wiwit materi silikon ing ...
    Waca liyane
  • Carane mbedakake karo karet silikon lan karet silikon cair?

    Carane mbedakake karo karet silikon lan karet silikon cair?

    Carane mbedakake karo karet silikon lan karet silikon cair?kita kudu ndeleng macem-macem jinis produk karet silikon.Saliyane katon lan werna, ana uga beda kekerasan lan elastisitas tarik.Sing paling penting yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti karakteristik lan bedane bahan silikon bahan pangan?

    Apa sampeyan ngerti karakteristik lan bedane bahan silikon bahan pangan?

    Ing tataran awal, akeh bahan ing macem-macem kothak padha dipilih ing silikon, karet lan plastik adhesive lan HTV adhesive, lan ing premis saka nampa syarat lingkungan pangayoman lan safety tingkat, iku kudu milih kualitas dhuwur silikon sealing rin ...
    Waca liyane
  • Apa keypad P+R?

    Apa keypad P+R?

    Apa keypad P+R?Papan tombol P + R minangka salah sawijining papan tombol elektronik.Iku kombinasi tombol plastik lan silikon.P kanggo Plastik lan R kanggo Karet.Papan tombol P + R biasane digunakake ing keypad sandi bank, kamus ing tombol, tablet, karet JWT ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara kerja cocog warna kanggo produk silikon?Apa prosese?

    Kepiye cara kerja cocog warna kanggo produk silikon?Apa prosese?

    Saliyane karakteristik kinerja unggul dhewe, produk silikon duwe kekuatan liyane, kang multi-pilihan werna sing bisa nggawe produk sing luwih competitive.While carane nindakake karya cocog werna kanggo produk silikon?Solusi toning Cara kasebut yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa proses produksi keypad silikon?

    Apa proses produksi keypad silikon?

    Ana akeh area sing kudu nggunakake keypad silikon kayata komputer elektronik, sistem remot kontrol, telpon, telpon nirkabel, dolanan listrik ... Dadi apa proses produksi keypad silikon?Kaping pisanan: bahan mentah 1. Bahan utama: silikon ...
    Waca liyane
  • Apa aplikasi sikil karet silikon?

    Apa aplikasi sikil karet silikon?

    Saiki, bahan perlindungan lingkungan anyar minangka salah sawijining industri dhasar sing penting kanggo pangembangan ekonomi ijo nasional.Dheweke ora mung menehi kita akeh masalah praktis, nanging uga ngrampungake akeh kesulitan kanggo urip.Antarane bahan anyar, produk silikon organik ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3