• Radiator pasif kanggo Speaker Bluetooth
  • Radiator pasif kanggo Speaker Bluetooth

Radiator pasif kanggo Speaker Bluetooth

Radiator Pasif kanggo Speaker Bluetooth sing diprodhuksi dening JWT, bisa nyukupi panyuwunan Radiator Pasif sampeyan miturut conto utawa gambar 3D.

 

  • Bahan:Karet + logam, Karet + Wesi, Karet + Aluminium
  • Layanan:OEM/ODM
  • Kepatuhan RoHS:YA
  • Dianggo:Teater Ngarep, Pamuter Audio Portabel, Pamuter Karaoke
  • Packing:Kemasan busa EPE, Styrofoam utawa Blister
  • Deskripsi Produk

    Tag produk

    Radiator Pasif Kab

    Sistem radiator pasif nggunakake swara sing kepepet ing kurungan kanggo nyenengake resonansi sing ndadekake sistem speaker luwih gampang nggawe nada sing paling jero.

    Radiator bass, uga dikenal minangka "cone drone", kanggo ngganti tabung terbalik utawa subwoofer karo radiator lan subwoofer mburi tradisional.

    Swara turbulensi udhara ora ana maneh masalah, nalika udhara kanthi cepet metu saka pipa kanthi volume sing dhuwur.

    Radiator pasif operate magepokan karo driver aktif ing frekuensi kurang, nuduhake beban akustik lan nyuda dolan saka driver.

    Fitur

    Radiator pasif awet lan praktis
    Bass ngedongkrak
    Pengalaman swara stereo sing apik banget
    Radiator pasif frekuensi rendah
    Sensitivitas dhuwur
    Resolusi dhuwur
    Radiator pasif sing gampang dipasang
    Debugging sing trep
    Nambah efisiensi subwoofer
    Tambah potensial ngisor bass
    Nambah kemampuan kanggo reproduksi frekuensi ultra-rendah ing tingkat decibel dhuwur
    Ngurangi dolan sopir
    Bungah resonansi kanggo nggawe pitches paling jero

    Merek Kerjasama

    Bahan
    silikon / Karet
    alumunium
    baja tahan karat
    lembaran seng

    Packing
    Inner packing: EPE busa, Styrofoam utawa kemasan Blister
    Packing luar: karton induk

    Kanggo informasi luwih lengkap, mung klik "INQUIRE NOW"


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita: