Kasus

  • Napa Sampeyan kudu Pilih Keyboard Silikon-Karet

    Keypads karet silikon alus banget lan gampang digunakake yen dibandhingake karo bahan liyane. Kamangka bahan liyane angel lan angel digunakake, karet silikon alus lan karet. Sampeyan uga kudu sebutno yen silikon = papan tombol karet tahan suhu sing nemen. Apa ...
    Waca liyane
  • Mekanik saka Silicone-Rubber Keypads

    Sanajan ana macem-macem cara kanggo ngrancang keypads karet silikon, umume duwe format sing padha yaiku kasusun saka karet silikon ing saklar elektronik ing tengah. Ing sisih ngisor bahan karet silikon yaiku bahan konduktif, kayata karbon utawa emas. Ing ngisor iki konduktif ...
    Waca liyane
  • Kabeh sing Sampeyan Kudu Ngerti babagan Keypads Silicone-Getah

    Keypads karet silikon wis dadi pilihan sing misuwur ing antarane para pamilik bisnis lan insinyur mekanik. Uga dikenal minangka keypads elastomerik, dheweke urip kanthi jeneng kanthi nampilake konstruksi karet silikon alus. Nalika umume papan tombol liyane digawe saka plastik, iki digawe saka karet silikon….
    Waca liyane