Kita bangga ngumumake kita pabrik sertifikasi ISO9001-2015 & ISO14001-2004, sertifikat kita ditrapake kanggo isine R&D, manufaktur, Kualitas lan Lingkungan.

 

Kabeh bagean Silicone kita ora beracun, BPA-gratis, Eco-Friendly, ora mbebayani kanggo awak manungsa, Bisa Keluhan karo ROHS, REACH, UL, California Prop 65, FDA, LFGB kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda.

1000W

1000W

1000W

BPA FREE

pdfISO9001: 2015 Certifiedated (PDF)

pdfREKA KOMPUTER (PDF)

pdfLFGB LENGKAP (PDF)

pdfISO14001: 2015 Certifiedated (PDF)

pdfUL LENGKAP (PDF)

pdfLisensi Bisnis JWT (PDF)

pdfROHS COMPLAINT (PDF)

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY