Keuntungan JWT

Kita minangka pemasok konco Fortune 500 perusahaan ing saindenging jagad.

Pengalaman 10 + ODM / OEM
JWT minangka Top 3 Produk Silicone Produk
ROHS & REACH patuh
UL & FDA & LFGB netepi
ISO 9001 & IS0 14001
Makarya karo perusahaan Fortune 500

Keuntungan Pabrik


Pengalaman ODM / OEM 10 + taun
Sertifikat ISO 9001: 2008 & ISO14001
Ndarbeni garis produksi lengkap, 200+ buruh
We spesialis ing bagean tliti
Makarya karo perusahaan Fortune 500
Sistem kontrol kualitas sing ketat

Kita kene kanggo ndhukung merek sampeyan!

1) Negara Asal (Pabrikan)
2) Staff Staff Teknis
3) Kapasitas Produksi Kuat
4) Rega Saingan
5) Layanan sing Sampurna
6) Kualitas sing Dhuwur

Taun
Garis Produksi
Staff

JWT Napa milih kita

Teknologi diwasa

Minangka produsen merek perusahaan Fortune 500, kita duwe teknologi produksi diwasa lan tim insinyur sing berpengalaman kanggo ndhukung merek sampeyan. 

Uga ditunjuk

Duwe teknologi P + R sing diwasa lan dilengkapi mesin penyemprot, laser lan mesin.

Tim profesional

Tim riset & desain profesional lan tim kontrol kualitas.

Kode

Supplier saka Fortune 500 perusahaan

Ngalamun

10 taun pengalaman OEM (wiwit taun 2010)

Apa sing bisa ditindakake JWT kanggo sampeyan?

l Produksi pabrik bisa njamin kualitas lan wektu pangiriman.
l Layanan OEM kanggo keypad karet silikon di tampi
l Desainer paket profesional
l Sampel karo rega Grosir kanggo tes sampeyan
l Mbangun jamur kanggo jumlah sing gedhe
l Layanan dodolan profesional
l jaminan gratis BPA kanggo produk kita
l Wektu timbal paling awal.3 dina kanggo 10 karton normal.
l Kabeh produk kita liwati ROHS, REACH, FDAK, LFGB lsp
l Kita duwe karya seni desainer dhewe ing wektu.
l Produk kita aman kanggo pasar Eropa lan AS. sing ramah lingkungan, ora cilaka awak manungsa

APA JWT BISA UNTUK PROJEK 

ODM & OEM

Perusahaan luwih saka 10 taun pengalaman OEM & ODM sing makarya karo merek terkenal, Nyedhiyani layanan One-Stop sing Integrasi R&D, prototipe, produksi lan dodolan bareng.

Tim Senior

Profesional R&D, Tim Teknik sing luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki supaya ide sampeyan dadi kasunyatan.

Bagéan presisi

Spesialisasi ngasilake tliti karet Silicone & Plastik, kita minangka produsen merek utama TOP kanggo Bagean Silicone khusus

Kontrol kualitas

Ndarbeni sistem kontrol kualitas sing lengkap, kayata IQC-IPQC-FQC-OQC.

Kerjasama karo merek sing misuwur

Nggarap merek utama kaya SIMENS, Foxconn, TCL, Harman Kardon, JBL, Sony, Lenovo dll. We are here to support your brand!

Pabrik Modern

The total investasi ing perusahaan luwih saka 10 yuta (RMB). Kanthi area tanduran 300000 meter persegi, ana luwih saka 200 karyawan kanthi struktur organisasi sing gampang nanging efisien.

Sistem manajemen kualitas

Perusahaan ngetrapake ISO9001 & ISO14001, Kabeh produk bisa nggayuh standar SGS, ROHS, REACH, FDA, LFGB.

Baris Produksi kabèh

Kita duwe garis Produksi lengkap, kayata cetakan Vulcanisasi, Injeksi plastik, Penyemprot, laser etching, percetakan sutera, bengkel adesif lan kemasan.

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY