• Adhesive Silicone Keypad for Bluetooth Speaker
  • Adhesive Silicone Keypad for Bluetooth Speaker

Keypad Silicone Keju kanggo Speaker Bluetooth

Keypads Elastomerik cocog kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake antarmuka entri data. Dheweke bisa gampang digabung dadi desain anyar utawa sing ana, nalika nawakake biaya unit sing luwih murah tinimbang produk ngoper konvensional. Keypads elastomerik kita duwe tanggapan tactile sing apik bebarengan karo finasy, warna, ukuran, lan bentuk khusus khusus. Urip lan tahan suhu sing ekstrem bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi kinerja tanpa masalah taun. Lumahing warna tunggal utawa kaping ...


  • Merek: ODM & OEM
  • Materail: Silikon, Karet
  • Layanan: Desain, Prototipe, Produksi
  • Katrangan Product

    Apa Milih kita

    Tags Product

    Keypads Elastomerik cocog kanggo aplikasi apa wae sing mbutuhake antarmuka entri data. Dheweke bisa gampang digabung dadi desain anyar utawa sing ana, nalika nawakake biaya unit sing luwih murah tinimbang produk ngoper konvensional. Keypads elastomerik kita duwe tanggapan tactile sing apik bebarengan karo finasy, warna, ukuran, lan bentuk khusus khusus. Urip lan tahan suhu sing ekstrem bakal nyedhiyakake sampeyan kanthi kinerja tanpa masalah taun.

    Lumahing warna tunggal utawa pirang-pirang
    Fluorescent, anti-mikroba rampung
    Gawan pil conductive
    Backlighting: LED, EL, serat-optik, film pandhuan cahya





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hasil pabrik bisa njamin kualitas lan wektu pangiriman.

    Layanan OEM kanggo keypad karet silikon di tampi

    Desainer paket profesional

    Sampel karo rega Grosir kanggo tes sampeyan

    Mbangun jamur kanggo jumlah sing gedhe

    Layanan dodolan profesional

    Jaminan gratis BPA kanggo produk kita

    Wektu timbal paling awal.3 dina kanggo 10 karton normal.

    Kabeh produk kita ngliwati ROHS, REACH, FDAK, LFGB lsp

    Kita duwe karya seni desainer dhewe ing wektu.

    Produk kita aman menyang pasar Eropa lan AS. sing ramah lingkungan, ora cilaka awak manungsa

    APA JWT BISA UNTUK PROJEK

    ODM & OEM

    Perusahaan wis luwih saka pitung taun OEM & ODM sing makarya karo merek terkenal, Nyedhiyani layanan One-Stop sing Integrasi R&D, produksi lan dodolan bareng.

    Tim Senior

    Tim Teknik Profesional kanthi pengalaman luwih saka 10 taun kanggo nggawe ide sampeyan dadi kasunyatan.

    Bagéan presisi

    Spesialisasi kanggo ngasilake tliti karet & Plastik, kita minangka produsen merek aksesoris utama, utamane radiator pasif.

    Kontrol kualitas

    Ndarbeni sistem kontrol kualitas sing lengkap, kayata IQC-IPQC-FQC-OQC.

    Kerjasama karo merek sing misuwur

    Nggarap merek utama kaya Foxconn, TCL, Harman Kardon, Sony dll. We are kene kanggo ndhukung merek sampeyan!

    Pabrik Modern

    Jumlah investasi ing perusahaan luwih saka 8 yuta (RMB). Kanthi area tanduran 5000 meter persegi, ana luwih saka 100 karyawan kanthi struktur organisasi sing gampang nanging efisien.

    Sistem manajemen kualitas

    Perusahaan ngetrapake ISO9001-2008 & ISO14001, Kabeh produk bisa nggayuh standar SGS, ROHS, FDA, REACH.

    Baris Produksi kabèh

    Kita duwe garis Produksi lengkap, kayata cetakan Vulcanisasi, Injeksi plastik, Penyemprot, laser etching, percetakan sutera, bengkel adesif lan kemasan.

    Uga dilengkapi mesin panggilingan karet, peralatan produksi, peralatan kemasan uga peralatan pengujian produk, ngasilake sistem lengkap saka campuran bahan mentah kanggo ngecor produk lan kontrol kualitas.

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita