Bahan sing tepat Kanggo Bagean Karet sing Direka

Saben aplikasi nawakake macem-macem tantangan, tegese siji senyawa bisa luwih cocog karo kabutuhan tinimbang liyane. Ora preduli industri, bisa mbantu sampeyan ngerteni materi apa sing cocog kanggo aplikasi lan anggaran sing tepat. Ana macem-macem senyawa sing kasedhiya kanggo bagean karet cetakan, kalebu.

Produk Karet Mutu kanggo Aplikasi Apa wae

Produk paling apik dikembangake lan dikirim nalika kita ngerti sejatine kabutuhan aplikasi. Kita bakal nganalisa kanthi lengkap kabutuhan kanggo menehi saran materi sing paling efektif, sanajan mbutuhake formasi khusus kanggo aplikasi lan / utawa proses sing paling rumit. Kita bisa ngolah polimer dhasar kanggo spesifikasi pelanggan, kalebu.

EPDM

EPDM minangka karet sintetik kanthi kapadhetan dhuwur digunakake kanggo aplikasi ruangan lan papan liya sing mbutuhake bagean sing angel, serbaguna.

Waca Luwih

Karet Neoprene

Karet Neoprene minangka elastomer serbaguna sing nyedhiyakake resistensi minyak lan ozon kanggo njaluk aplikasi.

Waca Luwih

Viton

Viton minangka bahan karet go-kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi bahan bakar lan minyak.

Waca Luwih

Karet Alam

Karet alami minangka elastomer sing kuat banget kanggo aplikasi kanthi nyandhang lan nyuwek.
Waca Luwih

Karet Nitrile

Karet nitril nyedhiyakake resistensi kimia sing paling apik kanggo minyak lan bensin kanggo aplikasi.

Waca Luwih

Karet Butyl

Nawakake daya tahan sing sithik

Waca Luwih

Pengusaha

Nawakake daya tahan sing sithik
Waca Luwih

Karet sintetis

Fungsional, murah murah kanggo panggunaan tujuan umum
Waca Luwih

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY