Cairan Silicone Cecair

Silikon silikon

Karet silikon cairan yaiku silikon platinum sing diobati kanthi dhuwur kanthi set komprèsi sing murah, stabilitas lan kemampuan kanggo nolak suhu panas sing adhem lan adhem sing cocog kanggo produksi bagéan, mula kualitas sing dhuwur. Amarga alam thermosetting materi, cetakan suntikan silikon cairan mbutuhake perawatan khusus, kayata nyampur distrik intensif, nalika njaga materi ing suhu sing sithik sadurunge didorong menyang rongga digawe panas lan vulkanis.

Aplikasi khas

Aplikasi khas kanggo karet silikon cairan yaiku produk sing mbutuhake tliti dhuwur kayata segel, membran sealing, konektor listrik, konektor multi-pin, produk bayi ing endi permukaan sing diarepake, kayata puting botol, aplikasi medis uga barang-barang pawon kayata baking telusur, spatulas, lan sapiturute, karet silikon dilebokake menyang bagean liyane sing digawe saka plastik beda. Contone, pasuryan tombol silikon bisa overmolded menyang omah nilon 6,6.

Secara kimia

Kimia, karet silikon kalebu kulawarga elastomer termon sing duwe tulang mburi kanggo ngganti silikon lan atom oksigen lan klompok metil utawa vinyl. Gosip silikon dumadi udakara 30% saka kulawarga silikon, sing nggawe klompok paling gedhe kanggo kulawarga kasebut. Gosip silikon njaga properti mekanik kanthi suhu suhu lan anané klompok metil ing rubrik silikon ndadekake bahan-bahan kasebut dadi hidrofobik, saéngga cocog kanggo insulasi permukaan listrik. [1]

Karakteristik LSR

Biokompatibilitas: Ing tes ekstensif, karet silikon cairan wis nuduhake kompatibilitas sing unggul karo jaringan manungsa lan cairan awak. Yen dibandhingake karo elastomer liyane, LSR tahan kanggo tuwuh bakteri lan ora bakal rereged utawa mbuwang bahan liyane. LSR uga ora enak lan ora ana ambune lan bisa dirumus kanggo ngisi syarat FDA sing ketat. Materi kasebut bisa disterilisasi kanthi macem-macem cara, kalebu autoklaf uap, etilena oksida (ETO), gamma, e-beam lan akeh teknik liya, nyukupi kabeh persetujuan sing dibutuhake kayata BfR XV, FDA 21 CFR 177.2600, Kelas USP VI.

Awet

Bagéan LSR bisa nahan suhu sing ekstrem, sing ndadekake komponen sing cocog kanggo komponen ing ngisor mobil lan cedhak karo mesin. Bagean sing digawe liwat cetakan suntikan karet silikon cairan yaiku bahan bakar geni lan ora ilang.

Rintangan kimia

Karet silikon tahan banyu, oksidasi lan sawetara solusi kimia kayata asam lan alkali

Ketahanan suhu

Dibandhingake karo elastomer liyane, silikon bisa tahan kanthi suhu ekstrem suhu tinggi / rendah.

Properti mekanik

LSR duweni elongasi sing apik, kekuwatan lan kekuatan tegang, keluwesan banget lan kisaran atose 5 nganti 80 Shore A.

Properti listrik

LSR duweni sifat-sifat penebat sing apik, sing menehi pilihan kanggo pirang-pirang aplikasi listrik. Dibandhingake bahan penebat konvensional, silikon bisa ditindakake kanthi suhu sing luwih dhuwur lan luwih murah.

Transparansi lan pigmen

LSR nduwe transparansi alami, sifat iki ndadekake produk sing bisa digawe, warni, adat, cetak

Kaluwihan LSR

 Stabilitas bathi (bahan sing wis digunakake)

 Pangolahan proses

 Injeksi langsung (ora sampah)

 Wektu siklus cekak

 Teknologi 'Tanpa Flash' (ora ana burr)

Proses otomatis

Sistem medhot otomatis

Kualitas stabil

MELAYANG luwih akeh babagan COMPANY